Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Január 15. 08:26, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Mellékutakat újítottak fel Szőlőhegyen

Mellékutakat újítottak fel Szőlőhegyen

Közel 2500 négyzetméternyi út újult meg Szőlőhegyen. A renoválás több horhót, valamint dűlőt érintett.

Ilyenek például a Hamuvölgy, a Nyerges-horhó, a Gili-horhó, vagy a kápolna melletti feljáró. A munkálatokat a Kovi '95 Építő Kft. végezte. A beruházás több mint 1.600.000 forintba került.

– Tavaly rengeteg lakossági megkeresés érkezett a szőlőhegyi útszakaszok rossz állapotával kapcsolatban – mondta el Nagy András, a Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Irodájának műszaki ügyintézője. – A probléma felvetése és a terület bejárása után döntött az önkormányzat a felújítás mellett.

A kivitelező cég szakemberei a csapadékvíz okozta kisebb kimosódásokat és a gépjárművek által létrehozott nyomvályúkat egyenlítették ki zúzott kövekkel.

A munkálatok során az útmenti növényzetet is rendbe tetette az önkormányzat, hogy minél kevesebb akadállyal lehessen a dülőkön és a horhókon keresztül megközelíteni a hobbikerteteket, illetve a présházakat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!