Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 14. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Mikor ültetik be Tóth Vera petesejtjét a húgának?

Mikor ültetik be Tóth Vera petesejtjét a húgának?

Tóth Gabi már sokszor beszélt arról, mennyire vágyik rá, hogy anya lehessen, de erre korábbi nőgyógyászati műtétei miatt kicsi az esély. Az új hír szerint azonban nővére petesejtje megoldást jelenthet!

Tóth Gabinak egy nőgyógyászati műtét után kivették az egyik petefészkét, és bár a másik még megvan, az is súlyosan roncsolódott. 18 évesen közölte vele az orvos, hogy nagyon kevés esély van arra, hogy természetes módon teherbe essen. "Úristen, mi lesz, ha nem lehet, én hogy fogom ezt átélni? Teljesen összeroppantam idegileg, azt mondtam, hogy ez nem történhet meg velem! - nyilatkozta Gabi a Fókusznak. "De bízom még a csodákban." Szűk baráti körben Gabi és nővére, Vera már beszéltek arról: ha kell, segítik egymást a gyerekvállalásban. Mivel Gabi elvileg képes lenne kihordani egy babát, csak a fogantatás a gond, ezért az egyik kézenfekvő megoldás a petesejt adományozás. Hazánkban lehetőség van arra, hogy a rokonok petesejtet adományozzanak egymásnak, ahogy például Rippel Feri feleségének a saját nagynénje tette. Gabit minden támogatja a párja, Roli, aki már készen áll arra, hogy családot alapítsanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára