Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 06. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Détár Enikő is csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához. A vörös színésznő egy tehetős szállodatulajdonost alakít majd a TV2 sikersorozatában, ahol Bodolai Böbével készül üzletet kötni.

- Nagyon boldogan vállaltam el a felkérést, bár korábban sohasem gondoltam arra, hogy egyszer majd a Jóban Rosszban csapatához igazolok. De örülök, hogy így alakult - árulta el Détár Enikő az Új Ásznak.

- Szőke Melinda, akit életre keltek, gazdag, nagy utazó, jó karban lévő, élete közepe felé járó asszony, aki pontosan tudja, hogyan kell a különféle társadalmi közegekben szerepelni. Sokat megenged magának, flörtöl, vásárolgat, és azt nézi, hogy neki mi a legjobb - tette hozzá a színésznő, aki azt is elmondta, hogy családjával együtt nézi majd meg a leforgatott epizódokat.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára