Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2011. Február 22. 16:09, kedd | Helyi
Forrás: köpönyeg.hu

Milyen időre számíthatunk a hét hátralévő részében?

Milyen időre számíthatunk a hét hátralévő részében?

Vajon jön-e a már sokak által nagyon várt tavasz? Vagy marad a téli idő? A köpönyeg.hu időjárási portál Dél-dunántúlra vonatkozó, éppen aktuális előrejelzését tesszük közzé.

Kedden eleinte erősen felhős lesz az ég, majd lassan-lassan csökken a felhőzet és főleg északon előbújik a nap. A középső tájakon, majd főleg a Tiszántúlon marad a borult idő és főleg a határ mentén lehet kisebb havazás, hószállingózás, de elszórtan bárhol előfordul. Reggel -8 és -2, délután -2 és +2 fok között alakulhat a hőmérséklet. Délutántól megerősödhet az északnyugati szél.

Szerdán keleten is fokozatosan csökken a felhőzet, és az ország nagy részénsok-sok napsütés várható. Néhol erős északi, északnyugati szél lehet. Reggelkeményen fagyhat: -10 és -4 fok közé süllyedhet a hőmérséklet, délután fagypont körüli értékekre van kilátás.

Csütörtökön marad a napos időjárás, napközben az északnyugati megyékben lehet felhőzet-növekedés, ám csapadék itt sem alakul ki. Mérséklődik a légmozgás. Marad az igazi télvégi, hideg idő.

Péntektől fokozatos enyhülés kezdődhet, vasárnap már sokfelé + 5 fok köré melegedhet a levegő. Komoly csapadék vasárnap nem valószínű, csendes időjárás ígérkezik...

További időjárási információkért kattintson ide: www.koponyeg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 14:00, hétfő | Helyi

Jótékonysági bált szervez a Karitász helyi önkéntes csoportja

A bál bevételét dombóvári rászoruló családok, egyedül élő kisnyugdíjasok, hajléktalanok megsegítésére szeretnék fordítani.

2019. November 11. 11:20, hétfő | Helyi

1956. október 23-ára emlékeztek a Belvárosi Általános Iskolában

Október 22-én a Belvárosi Általános Iskola tanulói 63 évet utaztak vissza a múltba, Pest utcáira, a Corvin közbe, a forradalom eseményei és szereplői közé.

2019. November 10. 20:35, vasárnap | Helyi

Legyen Ön is olyan, mint Józsi bácsi!

A kapospulai férfi nem hagyta, hogy átverés áldozatává váljon, inkább értesítette a rendőrséget.

2019. November 08. 08:19, péntek | Helyi

Kutyákat mentettek a dombóvári tűzoltók

Szennyvízgödörbe és kútba esett kutyákat mentettek ki szerdán reggel a dombóvári hivatásos tűzoltók.