Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2011. Február 22. 16:09, kedd | Helyi
Forrás: köpönyeg.hu

Milyen időre számíthatunk a hét hátralévő részében?

Milyen időre számíthatunk a hét hátralévő részében?

Vajon jön-e a már sokak által nagyon várt tavasz? Vagy marad a téli idő? A köpönyeg.hu időjárási portál Dél-dunántúlra vonatkozó, éppen aktuális előrejelzését tesszük közzé.

Kedden eleinte erősen felhős lesz az ég, majd lassan-lassan csökken a felhőzet és főleg északon előbújik a nap. A középső tájakon, majd főleg a Tiszántúlon marad a borult idő és főleg a határ mentén lehet kisebb havazás, hószállingózás, de elszórtan bárhol előfordul. Reggel -8 és -2, délután -2 és +2 fok között alakulhat a hőmérséklet. Délutántól megerősödhet az északnyugati szél.

Szerdán keleten is fokozatosan csökken a felhőzet, és az ország nagy részénsok-sok napsütés várható. Néhol erős északi, északnyugati szél lehet. Reggelkeményen fagyhat: -10 és -4 fok közé süllyedhet a hőmérséklet, délután fagypont körüli értékekre van kilátás.

Csütörtökön marad a napos időjárás, napközben az északnyugati megyékben lehet felhőzet-növekedés, ám csapadék itt sem alakul ki. Mérséklődik a légmozgás. Marad az igazi télvégi, hideg idő.

Péntektől fokozatos enyhülés kezdődhet, vasárnap már sokfelé + 5 fok köré melegedhet a levegő. Komoly csapadék vasárnap nem valószínű, csendes időjárás ígérkezik...

További időjárási információkért kattintson ide: www.koponyeg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 01. 21:01, hétfő | Helyi

Költségcsökkentő intézkedések Dombóváron

Számos intézkedést hozott Dombóvár polgármestere annak érdekében, hogy minél kisebb veszteséggel járjon a koronavírus-járvány a város számára és helyreállítsa a város költségvetését.

2020. Június 01. 10:33, hétfő | Helyi

Fel akarta magát gyújtani egy döbröközi férfi

Egy döbröközi férfi azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja magát, az egyenruhások megakadályozták a tragédiát.

2020. Június 01. 09:00, hétfő | Helyi

A tervek szerint haladnak a felújítási munkálatok a pécsi székesegyházban

A székesegyház korábbi években végzett külső felújítása, majd a Dóm tér megújítása, teljes burkolatcseréje után a templombelső renoválása zajlik jelenleg, a munka az év végéig tart.

2020. Május 31. 19:09, vasárnap | Helyi

Melegszik az idő június első napjaiban

Melegszik az idő június első napjaiban, a jövő hét végén helyenként akár 30 Celsius-fok is lehet