Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Július 02. 08:16, kedd | Helyi
Forrás: Dombóvári Belvárosi Általános Iskola

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Szenyériné Szabolcska Julianna

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Szenyériné Szabolcska Julianna

A Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője, Szenyériné Szabolcska Julianna június 20-án, a tanévzárón Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a Tamási Tankerületi Központ képviselőjétől.

Pr. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere az igazgatónőt magas színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként jutalmazta.

A díjra az intézményvezetőt a Tamási Tankerület igazgatója terjesztette fel. Csike Tamás ajánlásában hangsúlyozta, hogy Szenyériné Szabolcska Julianna tanárként és intézményvezetőként is maximalizmusra törekszik, nagy kihívásokat támaszt saját maga és pedagógustársai elé. Határozott, céltudatos, hatalmas munkabírással rendelkező vezető. Reálisan látja az előtte álló lehetőségeket, maximális energiával képes azok megvalósításáért küzdeni. Példamutatóan képviseli az intézmény érdekeit. Belső tudásmegosztás terén kiemelkedik a portfóliót író kollégáknak nyújtott segítsége. Szakértői munkájára a szakmai hozzáértés, a tényszerűség, a precizitás jellemző.

A pedagógusok szakmai és emberi problémáinak megoldására saját hatáskörben próbál adekvát választ keresni. Magas szintű jogszabályismerete, korrekt problémamegoldó képessége miatt kollégái szemében példaértékű az az érdekképviselet, amelyet napi munkavégzése során megvalósít.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 14:00, hétfő | Helyi

Jótékonysági bált szervez a Karitász helyi önkéntes csoportja

A bál bevételét dombóvári rászoruló családok, egyedül élő kisnyugdíjasok, hajléktalanok megsegítésére szeretnék fordítani.

2019. November 11. 11:20, hétfő | Helyi

1956. október 23-ára emlékeztek a Belvárosi Általános Iskolában

Október 22-én a Belvárosi Általános Iskola tanulói 63 évet utaztak vissza a múltba, Pest utcáira, a Corvin közbe, a forradalom eseményei és szereplői közé.

2019. November 10. 20:35, vasárnap | Helyi

Legyen Ön is olyan, mint Józsi bácsi!

A kapospulai férfi nem hagyta, hogy átverés áldozatává váljon, inkább értesítette a rendőrséget.

2019. November 08. 08:19, péntek | Helyi

Kutyákat mentettek a dombóvári tűzoltók

Szennyvízgödörbe és kútba esett kutyákat mentettek ki szerdán reggel a dombóvári hivatásos tűzoltók.