Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2019. Július 02. 08:16, kedd | Helyi
Forrás: Dombóvári Belvárosi Általános Iskola

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Szenyériné Szabolcska Julianna

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Szenyériné Szabolcska Julianna

A Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője, Szenyériné Szabolcska Julianna június 20-án, a tanévzárón Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a Tamási Tankerületi Központ képviselőjétől.

Pr. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere az igazgatónőt magas színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként jutalmazta.

A díjra az intézményvezetőt a Tamási Tankerület igazgatója terjesztette fel. Csike Tamás ajánlásában hangsúlyozta, hogy Szenyériné Szabolcska Julianna tanárként és intézményvezetőként is maximalizmusra törekszik, nagy kihívásokat támaszt saját maga és pedagógustársai elé. Határozott, céltudatos, hatalmas munkabírással rendelkező vezető. Reálisan látja az előtte álló lehetőségeket, maximális energiával képes azok megvalósításáért küzdeni. Példamutatóan képviseli az intézmény érdekeit. Belső tudásmegosztás terén kiemelkedik a portfóliót író kollégáknak nyújtott segítsége. Szakértői munkájára a szakmai hozzáértés, a tényszerűség, a precizitás jellemző.

A pedagógusok szakmai és emberi problémáinak megoldására saját hatáskörben próbál adekvát választ keresni. Magas szintű jogszabályismerete, korrekt problémamegoldó képessége miatt kollégái szemében példaértékű az az érdekképviselet, amelyet napi munkavégzése során megvalósít.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 01. 21:01, hétfő | Helyi

Költségcsökkentő intézkedések Dombóváron

Számos intézkedést hozott Dombóvár polgármestere annak érdekében, hogy minél kisebb veszteséggel járjon a koronavírus-járvány a város számára és helyreállítsa a város költségvetését.

2020. Június 01. 10:33, hétfő | Helyi

Fel akarta magát gyújtani egy döbröközi férfi

Egy döbröközi férfi azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja magát, az egyenruhások megakadályozták a tragédiát.

2020. Június 01. 09:00, hétfő | Helyi

A tervek szerint haladnak a felújítási munkálatok a pécsi székesegyházban

A székesegyház korábbi években végzett külső felújítása, majd a Dóm tér megújítása, teljes burkolatcseréje után a templombelső renoválása zajlik jelenleg, a munka az év végéig tart.

2020. Május 31. 19:09, vasárnap | Helyi

Melegszik az idő június első napjaiban

Melegszik az idő június első napjaiban, a jövő hét végén helyenként akár 30 Celsius-fok is lehet