Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Szeptember 08. 09:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Alsómocsolád Község Önkormányzata

Mintaprogram a minőségi időskorért

Mintaprogram a minőségi időskorért

Alsómocsolád Község Önkormányzata, Norvég Felnőttoktatási Szövetség és az Alapítvány Alsómocsoládért Civil Szervezet 2016 májusában megkezdte a „Mintaprogram a minőségi időskorért” című pályázat megvalósítását!

Alsómocsolád Község Önkormányzata

SAJTÓKÖZLEMÉNY

HU11-0005-A1-2013 „Mintaprogram a minőségi időskorért”

Alsómocsolád Község Önkormányzata, Norvég Felnőttoktatási Szövetség és az Alapítvány Alsómocsoládért Civil Szervezet 2016 májusában megkezdte a „Mintaprogram a minőségi időskorért” című pályázat megvalósítását! A projekt részét képezi az alsómocsoládi Őszi Fény Idősek Otthonának átalakítása és bővítése.

A projektet a Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 keretében Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programjának forrásából és a hazai központi költségvetési előirányzatból finanszírozzuk.

A beruházás során az Alsómocsolád Rákóczi u. 74. szám alatt lévő idősek otthona tetőterének a beépítése, továbbá egy új épületszárnnyal való bővítése történik. A jelenlegi 3 ágyas szobákból 2 ágyas szobák kerülnek kialakításra, a tetőtérben foglalkoztató, torna szoba kap helyet. A meglévő konyha tágasabb lesz, modern konyhatechnológia eszközök kerülnek beépítésre. Kialakításra kerül egy éttermi rész is, a mai kor igényeinek megfelelően.

Az infrastrukturális fejlesztés célja, az idősgondozási szolgáltatások minőségének javítása.

Alsómocsolád Község Önkormányzata 2016 júniusában az „Alsómocsoládi Őszi Fény Idősek Otthona épület átalakítása és bővítése tervezés és kivitelezés” tárgyában a Kbt. 113§ (1) – (2) bekezdés szerinti hirdetmény közzététele nélküli közbeszerzési eljárást indított. Az eljárás nyertese az S és P 2004 Kft. lett.

A vállalkozási szerződés aláírását követően a munkaterület átadásra 2016. július 29-én került sor. A beruházás 2017. február 10-én befejeződik.

Címkék: Alsómocsolád

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.