Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. November 03. 18:00, péntek | PR
Forrás: InfoGyőr

Mit vegyünk egy férfinak karácsonyra?

Mit vegyünk egy férfinak karácsonyra?

A divat minden évben változik, azonban vannak olyan klasszikus darabok, amik időtálló stílusuknak köszönhetően sosem mennek ki a divatból.

Bizonyára egy férfinak mindig nehezebb ajándékot vásárolni, mint egy nőnek, azonban manapság már hatalmas a választék férfi ajándékok terén is. A divat minden évben változik, azonban vannak olyan klasszikus darabok, amik időtálló stílusuknak köszönhetően sosem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami semelyik férfi ruhatárából nem hiányozhat.

Csokornyakkendő

Rengeteg tényezőtől függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan ruházatot, ami elegáns, és egy klasszikus nyakkendő vagy egy manapság reneszánszát élő csokornyakkendő tökéletesen passzol hozzá. Azonban manapság már rengeteg férfi viseli a kiegészitőt egy egyszerűbb, hétköznapibb öltözethez is, hiszen teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. Az Interneten találtunk rá a hatalmas választékkal rendelkező, Trendhim nevezetű webshopra, akik a széles kínálaton kívül ingyenes kiszállítást is biztosítanak, ezen felül minden termékre egy egész éves pénzvisszafizetést is garantál a cég probléma esetén.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében népszerű a különböző stílusú karkötők viselete, hanem a férfiakéban is, hiszen azon felül, hogy minden ruházatot különlegessé tesznek, rengeteg darab számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkezik. A férfiak körében a paracordból fonott, sportos karkötő az egyik legnépszerűbb darab, hiszen nagy teherbírásának köszönhetően rengeteg tevékenységre fel lehet használni. A sportosabb termékeken kívül rengeteg egyedibb, bőrből vagy gyöngyből készült darabot is árul a cég, így biztosan mindenki megtalálja a számára kedvező kiegészítőt.

Fülbevaló

Sokan úgy gondolják, hogy a fülbevaló egy olyan kiegészítő, amit a férfiak nem viselnek, azonban ez az információ egyre inkább megcáfolható, hiszen napról napra egyre népszerűbb a kiegészítő. Az áruház kínálata között a mágneses daraboktól kezdve egészen a felcsiptethetős fülbevalókig minden fajta megtalálható. Minden megrendelt terméket egy pamutból készült ajándék zsákban szállítanak ki a vásárlónak, ezzel védve a terméket az esetleges karcolódástól és portól egyaránt.

Nadrágtartó

A nadrágtartó, más néven hózentróger már több évtizede a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években egyre kevesebben viselik a kiegészítőt, hiszen a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerűség miatt.

Az angolszász kultúrákban rengeteg férfi visel nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Díszzsebkendő

Az elmúlt néhány éveben egyre több férfi visel díszzsebkendőt, hiszen tökéletesen kiegészít akár egy öltönyt, akár egy zakót is egy nem mindennapi alkalomkor. Amikor a kiegészítőt választjuk, fontos figyelembe venni a nyakkendő anyagát és mintáját is amihez választjuk a díszzsebkendőt, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomra fel lehet venni, legyen az egy elegáns vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad, és ezen kívül színt visz a férfiak öltözetébe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan minden férfi talál kedvére valót.

Címkék: trendhim

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat