Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Február 01. 22:00, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Molotov-koktélt tettek egy dombóvári ház elé

Molotov-koktélt tettek egy dombóvári ház elé

Égő Molotov-koktélt helyeztek el szerda este egy dombóvári lakóház előtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Kitanics Zsuzsanna, a dombóvári rendőrkapitányság sajtóreferense arról számolt be, hogy a hét órakor érkezett bejelentés szerint az Ady Endre utcában ismeretlen tettes egy parkoló autó első kerekéhez helyezte a Molotov-koktélt. A tüzet a bejelentő eloltotta, senki nem sérült meg.

A rendőrség helyszíni szemlét folytatott le, és nyomozócsoportot állított fel az elkövető és az indíték megállapítása érdekében - közölte a sajtóreferens.

Kerényi Zsolt (Fidesz) alpolgármester az MTI-vel tudatta, hogy a Molotov-koktélt Antalffy Zsolt háza előtt találták, akit a város képviselő-testületének Fidesz-frakciója harmadik alkalommal jelölt a dombóvári kórház igazgatójának.

Antalffy Zsolt az MTI érdeklődésére megerősítette: valóban az ő, valamint társasházi szomszédja, Nagy Roland Fidesz-frakcióvezető lakása előtt történt az eset. "A történtekből nem tudok következtetést levonni" - mondta, megjegyezve, hogy mindketten a Fidesz helyi szervezetének alelnökei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.