Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 06. 07:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Moncsicsivé fokozták le Ördög Nórát

Moncsicsivé fokozták le Ördög Nórát

Szénné cikizték a X-et.

Csupa ismert sztár gyűlt össze a NiX Faktor válogatóján. Vastag Tomi és Vékony Peti, Wolf Kati, Stone, Zámbó Krisztián, Takács Nikolas, a PJZ és Csobot Adél is versenybe szállt a furcsa koreai PSY-al. Természetesen a szürreális helyzet csak egy újabb őrült Irigy Hónaljmirigy klipben játszódott le.

Az IHM legújabb paródiája a nagy sikerű Gagnam Style című dalból készült, a klipben pedig az X-Faktor elé tart görbe tükröt a nyolc kan.

"Az X-Faktort parodizáljuk a legújabb klipünkben. A zsűrit és rengeteg egykori és mostani versenyzőt is megjelenítünk, olyan karaktereket vettünk célkeresztbe, akik jól felismerhetőek. A Vastag tesóknál pedig a nevükből adódó poénnal éltünk. A legtöbbet talán Csobot Adél szerepel a videóban, mert Anti nagyon jól eltalálta a karakterét, és az ő orrával nem lehet megorrolni a második hely miatt" - nevetett Tomi.

A fiúk háza táján igazán felpezsdült az élet az utóbbi időben. Pár hónapon belül négy klipet forgattak, és gőzerővel készülnek a december 28-i nagykoncertjükre is.

"Nagyon nagy volt a hajtás a zenekar körül az elmúlt hónapokban, de most úgy érzem, beértünk a finisbe. Minden nap próbálunk, kezd teljesen összeállni a koncert programja. Felpörgettük a tempót, hogy karácsonyra kicsit pihenhessünk, és a családjainkkal lehessünk" - tette hozzá Tomi, aki a klipben Ördög Nórit alakította, bár szerinte a tollas ruhában és parókában nem a műsorvezetőre, nem is egy Moncsicsire, inkább Gombóc Artúrra hasonlított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.