Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Augusztus 11. 11:17, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Nagy az igény a kutyabarát turizmus iránt

Nagy az igény a kutyabarát turizmus iránt

Óriási a társadalmi igény a kutyabarát szálláshelyek és szolgáltatások iránt - mondta Glázer Tamás, a Magyar Turizmus (MT) Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese az M1 aktuális csatornán kedden.

Hozzátette: ez az igény hozta létre a magyarországi kutyás turizmus, illetve a kutyabarát szálláshelyek és szolgáltatások népszerűsítését célzó kampányt, amelyet első alkalommal augusztusra és szeptemberre hirdetett meg a zrt.

Az akcióhoz kapcsolódóan elindult az Utazz kutyával! aloldal az itthon.hu portál keretein belül, az itthon.hu/utazzkutyaval címen.

A kampány másik eleme az Utazz kutyával! nyereményjáték, ami augusztus 16-án, a hontalan állatok világnapján indul, és a turizmus világnapján, szeptember 27-én zárul - ismertette. A nyereményjáték keretében az Instagramra lehet olyan fényképeket feltölteni, amelyek egy kutyát ábrázolnak gazdájával egy magyarországi turisztikai látványosságnál vagy kutyabarát szállás-, illetve vendéglátóhelyen.

Kitért arra is, hogy a szolgáltatók is várják a kutyás vendégeket.

Címkék: kutya, turizmus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.