Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 13. 22:45, csütörtök | Helyi sport
Forrás: www.dombovarikosarsuli.hu

Nagy fegyvertényt hajtottak végre a kosarasok az első bajnokin

Nagy fegyvertényt hajtottak végre a kosarasok az első bajnokin

A Dombóvári Kosársuli első idei NB II-es bajnoki meccsét igen forró hangulatban játszotta le október 8-án. Hazai pályán sikerült legyőzniük a tavalyi harmadik helyezett zalaegerszegi csapatot.

A mérkőzést a - Dombóvár javára 18-3-as pontaránnyal induló - harmadik negyed döntötte el. A győzelemhez pedig nagyon kellett a végletekig lelkes csapat és a nézők maximális segítsége. A szurkolók által teremtett fantasztikus hangulatra régen volt példa az utóbbi időben Dombóvári Sportközpont névvel illetett DVMSE-csarnokban.

Dombóvári Kosársuli - Zalaegerszegi KK 102-80 (24-20, 17-21, 33-15, 28-23)

Horváth Bence -, Banai Attila 9/3, Szalai Ádám -, Szili Tamás 14, Fodor Balázs -, Gubi Viktor 26/3, Hoffmann Dániel -, Rajczi Miklós -, Várallyay Attila 12/3, Tamás Péter 26/18, Szőke Szabolcs 8, Szilágyi Tamás 7/3.

A Kosársuli játékán meglátszott, hogy egy teljesen új szerkezetű, más gondolkodásmóddal bíró gárdával vágtak neki a mostani szezonnak, mint az előzőnek. Több korábbi rutinos játékost sikerült visszahívnia Halmai Balázs vezető edzőnek a csapatba, és ez a meccseik eredményére jótékony hatással van. A tréner egyébként az első bajnoki után arra kérte a játékosokat, hogy ne bízzák el magukat és folytassák tovább a megkezdett munkát.

A Kosársuli minden érdeklődőt vár következő bajnoki mérkőzésére, melyet október 22-én este hat órakor szintén hazai pályán vív a Pápai KC ellen. Hajrá Dombóvár!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.