Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Február 14. 09:45, kedd | Belföld
Forrás: mti/fotók: police.hu

Nagy rakás drogot foglaltak le a rendőrök Szombathelyen és a fővárosban

Nagy rakás drogot foglaltak le a rendőrök Szombathelyen és a fővárosban

Jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök egy összehangolt akció során Szombathelyen és a fővárosban - közölte honlapján a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A tájékoztatás szerint egy személygépkocsit és annak utasait ellenőrizték a rendőrök az M86-os számú autóút Szombathelyre bevezető szakaszán február 13-án a hajnali órákban, mivel azt gyanították, hogy a járműben utazó fiatalok kábítószert fogyasztottak.

A rendőri akció során Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége elfogta és előállította a gépkocsit vezető 21 éves K. Barbarát és a járműben utazó 25 éves V. Gergőt, a gépkocsit átvizsgálva pedig több mint háromszáz gramm kábítószergyanús anyagot találtak - írták a rendőrségi közleményben.

Hozzátették: a rendőrök még aznap házkutatást tartottak az elfogott személyek szombathelyi lakásán, ahol 82 darab ecstasy tablettát, valamint a kábítószer terjesztéséhez használt eszközök kerültek elő.

A közlemény szerint az ügy kapcsán házkutatást tartott a rendőrség egy fővárosi lakásban is, ahol elfogták a 23 éves M. Gergőt, aki a gyanú szerint a vasi megyeszékhelyen lefoglalt kábítószert értékesítette. A lakásban további ecstasy tablettákat és négyszáz gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A rendőrség V. Gergőt és M. Gergőt őrizetbe vette és előzetes letartóztatásukat kezdeményezi. A két férfit kábítószer birtoklás vétségével és kábítószer kereskedelem bűntettével gyanúsítják. K. Barbara akit kábítószer birtoklással gyanúsítanak, szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.