Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. December 02. 16:05, péntek | Kék hírek
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Ne hagyjuk magunkat átverni telefonos ígéretekkel!

Ne hagyjuk magunkat átverni telefonos ígéretekkel!

Az elmúlt napokban két olyan eset is történt Tolna megyében, ahol ismeretlen telefonáló ígért nyereményt készpénzfeltöltés ellenében. Egy bölcskei és egy szekszárdi célszemély sajnos belement a játékba.

Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést egy bölcskei férfi, akit otthon hívott fel valaki azzal, hogy nyert egy bankkártyát 750 000 forinttal. A bankkártyát akkor kapja meg, ha ATM automatán keresztül kóddal regisztrálja magát, és feltölt kétszer 12 000 forintot a megadott feltöltő kártyára. A férfi teljesítette a kérést.

December 1-jén délelőtt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen egy szekszárdi férfi, akinek a csaló egy mobilszolgáltató munkatársának adta ki magát. Ahhoz, hogy egy nyereményautót átvehessen több mint 60 000 forint készpénz feltöltésére kérte. Ennek a férfi eleget is tett, azonban később hiába hívta fel a mobilszolgáltatót a nyereményjáték után érdeklődve, kiderült, hogy ilyen játék nem is létezik.

Ugye, Ön nem lesz ilyen hiszékeny?

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság zöldszáma: 06-80/200-178
A telefontanú ingyenes száma 06-80/555-111

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön