Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. November 03. 14:47, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Négy különleges karácsonyi ajándék

Négy különleges karácsonyi ajándék

Kevesebb mint két hónap van az év legszebb ünnepéig, amikor mindenki különleges ajándékokkal lepi meg szeretteit, amire már régóta vágyik, vagy amire egyáltalán nem számított.

Bizonyára egy férfinak mindig nehezebb ajándékot választani, mint egy nőnek, azonban ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan különleges ajándékötletet, aminek biztosan minden férfi örülni fog.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen alkalmakkor visel elegánsabb ruházatot, amihez egy klasszikus nyakkendő vagy a manapság egyre népszerűbbé vált csokornyakkendő nagyszerű kiegészítő. Egy ilyen darabot rengeteg alkalomkor lehet viselni, legyen az a karácsonyi vacsora, egy esküvő, de manapság egy hétköznapibb öltözettel is tökéletesen megállja a helyét.

Az Interneten találtunk rá a Trendhim nevezetű online áruházra, akik hatalmas választékkal rendelkeznek férfi kiegészítők terén. Az egyszerűbb, klasszikusabb kiegészítőktől kezdve egészen a különlegesebb fajta termékekig minden fajta megtalálható.

Nadrágtartó

A nadrágtartó, régiesebb nevén hózentrógerként ismert kiegészítő már több tíz éve a divat meghatározó alakja, ennek ellenére az elmúlt években nagymértékben vesztett népszerűségéből a kiegészítő az öv népszerűségének köszönhetően. Azonban rengeteg érv szól a nadrágtartó mellett, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viselete, mint az öveknek, azonban egy divatos kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének főleg egy különlegesebb alkalomkor.

Karkötő

Manapság egyre népszerűbbé vált különböző stílusú karkötőket viselni, hiszen nemcsak hogy minden darab divatos és minden ruházatot tökéletesen kiegészítenek, azonban számtalan darab olyan hasznos tevékenységekkel rendelkezik, amit akár a mindennapokban is ki lehet használni. A legkedveltebb darab a paracordból készült karkötő, amit más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is szoktak nevezni nagy teherbírása miatt. Egy ilyen karkötővel mindenkit meg tudunk lepni, hiszen a kutya póráztól kezdve egészen a függőágyig bármit készíthetünk belőle. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú darabot találunk, hiszen aki nem kedveli a sportosabb kiegészítőket számtalan bőrből vagy gyöngyből készült termék közül tud válogatni.

Díszzsebkendő

Az elmúlt évben egyre több férfi kezdett el díszzsebkendőt viselni, hiszen tökéletesen kiegészít akár egy öltönyt ,akár egy zakót is egy nem mindennapi alkalomkor. Amikor a kiegészítőt választjuk, fontos figyelembe venni a nyakkendő anyagát és mintáját is, amihez hordani fogja az illető a kiegészítőt, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomra fel lehet venni, legyen az egy elegáns vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen a kiegészitő teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan minden férfi talál kedvére valót.

Minden megrendelt termékre ingyenes kiszállítást biztosít a cég, ezen felül pedig bármiféle probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garancia is jár minden vásárlónak.

Címkék: trendhim

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 15:59, vasárnap | Helyi

Középiskolások Buzánszky Jenő Emléktornája Dombóváron

A Buzánszky Jenő Sportkomplexum 2022-ben átadott műfüves pályáján ismét megrendezésre került a legendás dombóvári futballista tiszteletére a középiskolások tornája.

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.