Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Május 21. 09:56, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Negyvenkét rendőr csapott le egy Pest megyei dílerre és a vevőire - VIDEÓ

Negyvenkét rendőr csapott le egy Pest megyei dílerre és a vevőire - VIDEÓ

Negyvenkét rendőr csapott le hét Pest megyei helyszínen egy 48 éves kábítószer-terjesztőre és vevőire - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Több hónapig tartó felderítő munka előzte meg a Gödöllői Rendőrkapitányság által koordinált akciót, amelyben a Terrorelhárítási Központ közreműködésével 11 embert - a terjesztéssel gyanúsítható férfit és vevőkörének tagjait - előállították.

A férfi új pszichoaktív anyaggal kereskedett Kerepesen, Mogyoródon, Kistarcsán és fővárosi peremkerületben.

A gyanú szerint Sz. József a "kati", "kréta", "füst" és "kristály" fantázianevű szer adagját 1000 forintért árulta. Akadt olyan ügyfele, aki alkalmanként 20 pakkot vásárolt tőle.

A kerepesi férfinek bejelentett állandó munkahelye nincs, a "bűnös üzletből" azonban az elmúlt hónapokban többmilliós jövedelmet könyvelhetett el - közölték.

A helyszíni szemléken bezacskózott új pszichoaktív anyagokat, valamint az egyik előállított lakásán 72 lőszert is találtak.

Sz. József a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. Őrizetbe vették, a rendőrség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ellene - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni