Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2011. November 05. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Németh Kristóf nem erről az életről álmodott

Németh Kristóf nem erről az életről álmodott

Németh Kristóf alig pár hete éli az elvált férfiak életét, bár volt feleségével már másfél éve nem élnek egy fedél alatt. A színész nem erről az életről álmodott, amikor évekkel korábban kimondta az igent.

- Az elmúlt másfél évben számtalan nem várt, és vicces helyzetet teremtett az, hogy a fiammal gyakorlatilag ketten maradtunk a mindennapokban. Előkerültek a nagymamám receptes könyvei, és bizony érdekes volt, amikor először nyújtottam tésztát, hogy a régen feledésbe merült Ferdinánd-tekercset megsüssem. A háztartási feladatok azonban végül az életem szerves részévé váltak, és a korábban kicsit szétszórt énem egyszerűen átváltott valamiféle megmagyarázhatatlan pedantériává - meséli a Star magazinnak Németh Kristóf.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,