Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2022. Március 10. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Nőket kényszerített prostitúcióra apa és fia, négyen bilincsben

Nőket kényszerített prostitúcióra apa és fia, négyen bilincsben

Őrizetbe vettek négy férfit emberkereskedelem és kitartottság miatt Kétegyházán

Négy férfit vett őrizetbe a rendőrség Kétegyházán, ketten közülük a gyanú szerint nőket kényszerítettek prostitúcióra külföldön, fenyegették őket és elvették a pénzük nagy részét, míg a másik két férfi is kitartatta magát, a párjaik szexuális szolgáltatásokkal keresett pénzéből éltek - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a négy kétegyházi férfi közül ketten, apa és fia a nyomozás eddigi adatai szerint két nőt kényszerítettek prostitúcióra.

A külföldön szexuális szolgáltatást nyújtó nőket rendszeresen hívogatták telefonon, veréssel, megöléssel is fenyegették őket azért, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik.

A másik két férfi a gyanú szerint kitartatta magát, párjaik szexuális szolgáltatással keresett pénzéből részesültek és éltek.A Gyulai Rendőrkapitányság az utóbbi két férfit kitartottság bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem bűntett miatt indított eljárást.

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két személyautót, több mint 5 millió forint értékű arany ékszert, összesen mintegy 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le és zár alá vettek több házat - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 13:18, csütörtök | Belföld

Munkálatok miatt hétfőtől lezárások lesznek az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen

Október 10-étől várhatóan november közepéig lezárások mellett újítják fel az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszait - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2022. Október 06. 13:16, csütörtök | Belföld

Agrárminiszter: folyamatos a lakossági tűzifaigények kiszolgálása

Folyamatosan szolgálják ki a lakossági tűzifaigényeket és növelik a termelési kapacitást az erdőgazdaságok - közölte Nagy István agrárminiszter, a minisztérium csütörtöki közleménye szerint.

2022. Október 06. 13:09, csütörtök | Belföld

Elfogták az embercsempészt, aki 49 migránst szállított

Ajka külterületén tartóztatták fel a rendőrök a migránsokat szállító embercsempészt.

2022. Október 06. 09:25, csütörtök | Belföld

KSH: augusztusban 14,4 százalékkal nőtt az ipari termelés

Augusztusban az ipari termelés volumene 14,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, munkanaphatástól megtisztítva 9,3 százalékkal emelkedett a termelés, idén augusztusban kettővel több munkanap volt, mint tavaly.