Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. November 02. 15:12, hétfő | Helyi
Forrás: Power Max

NONSTOP akkusegély Dombóváron!

NONSTOP akkusegély Dombóváron!

Van egy vállalkozás Dombóváron, akikre bármikor, akár vasárnap is lehet számítani!

Böröcz Bélával, a Power­max Akkumulátor szaküzlet tulajdonosával beszélgettem.

Tél előtt miért fontos, hogy felkészítsük az autót?
Nyáron megmerül az akkumulátor, a sok önindítózás, klímahasználat miatt, főleg városi használat esetén. Amennyiben kis távokat közlekedünk és sok az önindítózás, az akksi nem tudja visszatölteni azt a mennyiségű energiát, amennyit kivettünk belőle, és a hidegebb idő beálltával a teljesítménye 15-20%-kal csökken. Indításkor nehezen vagy egyáltalán nem indul a jármű.
Érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat, hiszen ha bejön hozzánk, díjmentesen bevizsgáljuk járműve akkumulátorát, illetve, hogy kellő nagyságú töltése van-e a járműnek. Lehet, hogy egy alapos feltöltés is elegendő, hogy biztonsággal vegye a téli indulásokat.

Látom, bőséges a kínálat, mégis milyen járműtípusokhoz tudtok akkumulátort biztosítani?
A robogótól a kamionig, az olcsótól a prémium minőségig raktárról minden igényt ki tudunk szolgálni, ebbe természetesen a mezőgazdasági járművek is beletartoznak. Nincs idő rendelésekkel foglalkozni, „a szükség nagy úr” – szokták mondani, azonnal kell segíteni az ügyfélnek, ezért tartunk minden típust raktáron!
Hány évet szolgál ki egy újonnan megvásárolt akksi?
Általános esetben 4-6 évvel lehet számolni, bár ezt sok minden befolyásolja. Az élettartamot növelhetjük, ha évente ellenőriztetjük a gépjármű töltését és az akkumulátor töltöttségét.

Szezonális akciók is előfordulnak az üzletben?
Mivel olyan termékeket forgalmazunk, amelyekből általában nem vásárolnak több darabot egy időben, üzletpolitikánkat az jellemzi, hogy egész évben kedvező árszínvonalat alakítottunk ki, így aki nálunk vásárol, biztos lehet benne, hogy megfelelő minőségű terméket fog kapni a legkedvezőbb áron!
Azért is tudunk ilyen kedvező árakat alkalmazni, mert több üzletünk van (Pakson, Komlón, Marcaliban, Dombóváron, és most nyitunk majd Pécsett). A beszállítók is a legkedvezőbb árakat tudják biztosítani számunkra, amit mi tovább érvényesítünk vásárlóink felé. Dombóváron hat éve nyitottunk meg.

Az akkumulátor veszélyes hulladék. Mi történik az el­hasz­ná­lódott, lecserélt akksikkal?
Ebben is vásárlóink segítségére vagyunk, hiszen új akkumulátor vásárlásakor a régit beszámítjuk. Így az olcsóbban vásárolt és a régi akksijával sincsen gondja, ráadásul még a díjtalan beszerelésben is segítünk!

Szeretnétek új szolgáltatással támogatni a meglévő ügyfeleiteket?
A nyitva tartási időn túl is szeretnénk segítségére lenni a bajba jutott autósoknak, földeken állva maradt traktoroknak, tehergépkocsiknak, vagy hétvégén garázsban maradt járművek tulajdonosainak.

Nonstop akkusegély-szolgálat! Hívja a 06-20/3969-679 számon Boruzs Gábort!
Udvarias, teljes körű kiszolgálással várjuk üzletünkben!

Akkumulátor Szaküzlet,
Dombóvár, Szabadság u. 17/a
Nyitva: H-P: 8,30-16,30, Sz: 8,30-11,30

TCs

Címkék: akkumulátor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.