Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Március 12. 20:49, szombat | Helyi

Nyert a Fradi második csapata Nagyberkiben - képgalériával

Nyert a Fradi második csapata Nagyberkiben - képgalériával

Lejátszotta első hazai meccsét ma délután a télen átalakult és Vácon edző NB II-es Kaposvölgye. A bajnokságban Foci24.com-KVSC-ként szereplő gárda a Fradi II-t fogadta. A „vendéglátók” március 5-i első tavaszi meccsükön 7:1-es ve

Úgy tűnik, a nagy fiaskó után Nagy Tibor vezetőedzőnek sikerült is lelket vernie a főként váci és környékbeli fiatalokból a közelmúltban összetoborzott csapatába. Az összecsapásra az utolsó helyről, 8 ponttal készülő gárda partiban volt a meccs előtt nála néggyel jobb helyen álló és 9 ponttal többet szerző FTC II-vel.

A Lipcsei Péter által tavaly nyár óta irányított kis Ferencváros szinte végigtámadta az első félidőt. Ennek meg is lett az eredménye. A játékrész közepén lőtt góllal kialakított 0:1-es állás mellett vonultak a csapatok az öltözőbe.

A második játékrészben viszont már egészen kiegyenlített volt a játék. Sőt, a „hazaiak” rengeteget támadva több ziccert is elhibáztak. Ez aztán szokás szerint megbosszulta magát. A szintén sok támadást vezető Fradi a lefújás előtt kihasznált egy védelmi hibát, és 0:2-re alakította az állást, amely egyben a végeredmény is lett.

A csekély érdeklődés mellett kísért mérkőzés eredményeként a Ferencváros II most már 20 ponttal áll a 12. helyen, míg a Foci24.com-KVSC maradt sereghajtó. A „nagyberkiek” legközelebb március 19-én a Videotonhoz látogatnak, majd hazai pályán fogadják március 26-án a bajnokság egyik legjobbját, a Gyirmótot.

Szórakozó negyedünknek a mai meccs néhány érdekes pillanatát megörökítő képgalériája a lenti fotóra kattintva nyílik.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 13:07, hétfő | Helyi

Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés

A gyógyítás nem csak szakmai kérdés, hanem hivatás, lényege a szolgálat, a rászorulók felé kinyújtott segítő kéz - mondta Csiki Zoltán pénteken Dombóváron, a Szent Lukács Kórház fennállásának 50. évfordulóján.

2019. Október 21. 08:50, hétfő | Helyi

Festménykiállítás Mágocson...

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Tarnai Nándor Művelődési Házban a dombóvári születésű Takács Nagy Judit kiállításának megnyitójára került sor.

2019. Október 20. 08:00, vasárnap | Helyi

„OperaKalandunk”

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 72 tanulója részt vett a Magyar Állami Operaház OperaKaland című programjában.

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.