Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. November 07. 15:21, hétfő | Helyi
Forrás: József Attila Általános Iskola

Október a gyaloglás hónapja

Október a gyaloglás hónapja

A József Attila Általános Iskola idén második alkalommal csatlakozott a Világ Gyalogló Nap országos programhoz, melyet a Magyar Szabadidősport Szövetség indított el.

A gyaloglás, a séta rendszeresen űzve alkalmas az egészség megtartására, társakkal, barátokkal, iskolai közösségben, akár a családtagok bevonásával közösen gyakorolva pedig egyúttal remek időtöltés.
Az idei túrát a városunkban kialakított Dombóvári hírességek sétányára terveztük. A táv hossza iskolánktól indulva 6 km volt, melyen megismerhettük azt a 6 híres személyt, aki Dombóvárról elszármazott, vagy a város történelmében maradandót alkotott. A túrához minden osztály térképet és részletes tájékoztatót kapott. Lelkesedésünket még az időjárás sem befolyásolta. Október utolsó két hetében 526 tanuló és 30 felnőtt teljesítette a távot. Volt olyan osztály, aki a testnevelés órákat használta fel a gyaloglásra, de legtöbben a délutános szabadidejüket.

Örömmel tölt el, hogy tanulóink és kollégáim ilyen lelkesek voltak! Gratulálok a résztvevőknek!

Magyarné Lehóczki Éva
helyi szervező

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.