Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2023. Február 13. 08:19, hétfő | Helyi

Önkormányzati képviselők látogattak a múzeumba

Önkormányzati képviselők látogattak a múzeumba

Dombóvár Város Képviselő-testületének 7 fős csoportja Pintér Szilárd polgármester vezetésével kereste fel a Fekete István Múzeumot.

Bodó Imre alapító, helytörténész nagy örömmel fogadta a testület tagjait, akik közül többen még nem jártak a város első látogatható közgyűjteményében.
A magángyűjtemény tulajdonosa bemutatta az író relikviáit, kéziratait, igazolványait, könyveit, levelezését és a negyedik úgynevezett Vadászati Termet, mely a Vadászati Világkiállításra készült el.
Végül a kulturális egyesület legutóbbi évkönyvének egy-egy dedikált példányát adta át a látogatóknak.

Pintér Szilárd polgármester megköszönte Bodó Imrének az eddig végzett áldozatos munkáját és további jó egészséget kívánt törekvéseihez, céljai megvalósításához.

Fotó: Facebook/Városunk Dombóvár

Fekete István Kulturális Egyesület

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 10:56, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében – március 04–10.

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu.

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.