Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2011. Március 02. 09:33, szerda | Helyi
Forrás: Nyílzápor Hagyományőrző Íjász Egyesület

Örömíjászat a felsőegerszegi rengetegben

Örömíjászat a felsőegerszegi rengetegben

Február 26-án baráti háziversenyt rendezett a sásdi Nyílzápor Hagyományőrző Íjász Egyesület. Negyvenhárom nevező vett részt a rendezvényen. Jöttek Budapestről, Mohácsról, Pécsről, Pécsváradról, Komlóról és Dombóvárról, nem

A verseny főpróbája volt egy későbbre tervezett rendezvénynek. Az íjászok kipróbálták a pálya kialakítását, hosszát, biztonságát, tűrőképességét, a rendezési körülményeket, a csapatszervezést és az időpontok tarthatóságát.

A hagyományos íjjal lövőkön kívül, vadászreflex és csigás kategóriában is indultak a megmérettetésen. A szervezők örömére az ifjúság is képviselte magát a jó hangulatú versenyen, amelynek végén emlékérmeket és okleveleket kaptak a díjazottak, és finom étel várt minden résztvevőre.

A résztvevőktől kedvező visszajelzéseket és hasznos kritikákat is kaptak a rendezők, melyekre "emlékeznek" majd.

A terület-tulajdonos és az egyesületet támogató felsőegerszegi, valamint a szintén támogató vázsnoki önkormányzat is képviseltette magát. A szervezők ezúton is köszönik kedvező hozzáállásukat és a nekik nyújtott tevőleges segítségüket.

Fotóink forrása a Szabad Íjász Portál.

További képek ezen a hivatkozáson érhetők el:

http://www.szip.hu/modules.php?set_albumName=album189&id=Fegerszegmap&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_photo.php

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 08:42, hétfő | Helyi

Könyvbemutató Zircen

November 15-én, a még tavaly december 7-én felavatott Fekete István dombormű koszorúzása után a zirci Országzászló Alapítvány tagjai és a meghívott vendégek a Városháza Dísztermében könyvbemutatóra gyűltek össze.

2019. November 18. 08:40, hétfő | Helyi

A rendőri hivatást népszerűsítették

A dombóvári rendőrök meghívást kaptak a helyi szakképző iskola pályaorientációs napjára.

2019. November 15. 16:27, péntek | Helyi

Fergeteges, vidám táncház a Márton-napon

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola alsó tagozatos német nemzetiségi nyelvet tanuló diákjai november 12-én fergeteges műsorral és táncházzal emlékeztek meg Szent Mártonról.

2019. November 15. 10:30, péntek | Helyi

Élő hal vásár lesz november 16-án délelőtt Dombóváron, Döbröközön és Dalmandon

07.30–08.30-ig a Kokolino Zöldség-Gyümölcsösnél: Dombóvár, Dombó P. u. 42., 09.00–09.30-ig Döbröközön, a Katica Zöldségboltnál, 10.00–10.30-ig Dalmandon, a Zöldséges udvarában.