Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Szeptember 02. 18:34, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay

Országosan megnőtt a kereslet a nyaralók iránt

Országosan megnőtt a kereslet a nyaralók iránt

Országosan megduplázódott a kereslet a nyaralók iránt a két évvel ezelőttihez képest - mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető elemzője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

A szakértő ennek okát abban látja, hogy fellendült az ingatlanpiac, javultak a gazdasági kilátások és kedvezőek a hitellehetőségek.

A Velencei-tó ma már Budapest "előszobájának" számít, sokan több hónapra, vagy akár végleg odaköltöznek.

Az ingatlanokat továbbra is a Balatonnál a legkönnyebb eladni. Az árakat tekintve nemcsak az északi és déli oldalon, hanem a keleti és a nyugati part között is vannak különbségek. Az északi parton 316, míg a délin 360 ezer forint az átlagos négyzetméterár. Kelet és nyugat közül az autópálya közelsége miatt a keleti részen drágábbak az ingatlanok - mondta az elemző.

Címkék: ingatlan, nyaraló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.