Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 20. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Osztályteremben is forgatott a Sárga Taxi

Osztályteremben is forgatott a Sárga Taxi

A székesfehérvári zenészek nem is olyan régen jelentették meg hatodik nagylemezük, amely a Csillafény Táncklub címet kapta.

Szeptember 24-én premierre készül a csapat: a címadó dalhoz tartozó klipet megmutatják a közönségnek.

A Sárga Taxiból 14 éve nem fogy ki a benzin, amely immár fél tucat hanghordozót eredményezett. Boka és zenészei legutóbb a Csillagfény Táncklub című lemezzel örvendeztették meg a rajongókat s a vadonatúj koronggal kapcsolatban számos pozitív visszajelzés érkezett. A címadó dal egyébként éppen annak a táncklubnak a nevét takarja, ahol az említett hölgyek ropják. A zenekar és a klub között már két éve tart a kapcsolat, egymást segítik, ráadásul roppant jól is érzik magukat a közös munka során.

- Nagyon jól megértjük egymást a táncosokkal, ami azért is remek, mert ők a táncot adják nekünk, mi pedig a zenét. Muszáj, hogy lépést tartsunk az egyre több látványelemet igénylő show biznisszel, így igazi főnyeremény számunkra a Csillagfény Táncklub! Rengeteget emeltek a koncertjeink hangulatán, amelyek bár eddig sem voltak unalmasak, külsőségekben nagyon megerősödtek. – árulta el Boka, a Sárga Taxi zenekar vezetője és énekese.

Ezen előzmények után talán nem is szorul különösebb magyarázatra, miért a lemez címadó nótájára esett a választás, amikor ki kellett jelölni: melyik dalból is forgassanak klipet. A munkálatokat már befejezték, s a közönség szeptember 24-étől tekintheti meg: a világhálón. A klippremierrel egybekötve a székesfehérvári Petőfi Moziban 22.00-as kezdéssel egy fergeteges hangulatú bulit is ígérnek a zenészek, ahol még több részlet megtudható majd az új lemezről, na és a kisfilmről is.

- Túl sok részletet nem szeretnék előre elárulni, ám nyilván fontosnak tartottuk, hogy az érdeklődést felkeltsük. Ezért egy kis beharangozó videót forgattunk, ahol érzékeltetjük, mire is számíthatnak a klippel kapcsolatban. Ahogy ott is elhangzik: egy osztály, egy zenekar, egy álom és egy hatalmas buli… Minden további majd szeptember 24-én, mert akkor lesz az igazi. Gyertek el, s figyeljétek a csillagokat! - zárta Boka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.