Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Október 26. 14:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Trendhim

Öt ellenállhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak

Öt ellenállhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak

Véget ért a napos, meleg időjárás, és beköszöntött a hidegebb, esősebb idő, amikor a melegebb ruházatokon kívül rengeteg stílusos kiegészítőt lehet viselni.

Azonban a divat rengeteget változik minden évben, ezzel együtt a kiegészítők stílusa is. Ennek ellenére vannak olyan alap darabok, amik klasszikusak, és időtálló stílusuknak köszönhetően sosem mennek ki a divatból.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan őszi kiegészítőt, ami minden férfinak tökéletes stílust biztosít a mindennapokban.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is nagymértékben függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan elegáns ruházatot, amihez egy klasszikusabb nyakkendő vagy egy manapság egyre népszerűbbé vált csokornyakkendő remek kiegészítő. Manapság már rengeteg férfi egyszerűbb, hétköznapibb öltözettel is viseli a kiegészítőt, hiszen azon kívül, hogy eleganciát sugároz, minden ruházatot remekül kiegészít. Az Intereneten keresgélve találtunk rá az eredetileg Dániában található webshopra, ahol rengeteg különböző fajtájú és stílusú terméket találunk, hiszen az egyszerűbb típusú nyakkendőktől kezdve egészen az ősziesebb, mintával telibb darabokig minden fajta megtalálható.

Karkötő

Manapság egyre népszerűbb lett a férfiak körében is különböző stílusú karkötőket hordani, hiszen nemcsak, hogy minden öltözethez remekül passzolnak, azonban már rengeteg olyan darab közül tudunk válogatni, amik számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. A két legkedveltebb darab a paracord anyagból font karkötő és a színes hajókötélből készített darab.

Sokan nem tudják, azonban rengeteg országban ezt az anyagot használják, mint általános hadi kötélzet, hiszen azon kívül, hogy 250 kilogramm teherbírású, kibontva akár három méter is lehet. Az online áruház kínálata igen széles karkötők terén is, hiszen a sportosabb daraboktól kezdve egészen az elegánsabb, bőrből vagy gyöngyből készült darabokig minden termék megtalálható.

Fülbevaló

Egyre több és több férfi kezdett el fülbevalókat hordani, hiszen nemcsak, hogy minden ruházathoz remekül passzolnak, azonban nagymértékben egyediséget is ad viselőjének. Minden megrendelt terméket ingyenesen szállítanak házhoz legkésőbb öt munkanapon belül, ezen felül pedig ha bármilyen problémája adódna a vásárlónak, egy egész évig visszakapja a terméke árát.

Díszzsebkendő

Az elmúlt néhány évben egyre nagyobb népszerűségre tett szert a díszzsebkendő, mint kiegészítő, hiszen remekül kiegészít akár egy öltönyt, akár egy zakót egy különlegesebb alkalomkor. Amikor díszzsebkendőt választunk, fontos figyelembe vennünk a legtöbbet hordott nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen darabot rengeteg alkalomkor fel lehet venni, mint például egy elegánsabb vacsorára, esküvőre, de akár egy hétköznapibb eseményre is, hiszen egyéniséget ad és nagy mértékben színt visz a férfi öltözetébe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket vásárolhatunk, így biztosan mindenki talál kedvére valót.

Sapka

A hideg idő bekövetkeztével egyre többször lényeges sapkát viselni, hiszen nemcsak, hogy egy kellemetlen megfázást előzhetünk meg, hanem nagymértékben védjük a hajhagymáinkat is. Napjainkban egyre népszerűbb lett klasszikus stílusú kalapokat is viselni, hiszen nemcsak, hogy időtállóak, azonban rengeteg alkalomkor lehet viselni őket, legyen az egy szabadtéri színház vagy akárcsak egy őszi séta. A webshop kínálata között a hagyományos kalapokon kívül rengeteg színű pamut sapkát vagy egyedibb tervezésű baseball sapkát is lehet kapni, így biztosan mindenki talál neki való darabot.

Címkék: trendhim

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.