Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2019. Július 01. 09:16, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Öt gól után szögre akasztotta a csukát Gyánó Szabolcs

Öt gól után szögre akasztotta a csukát Gyánó Szabolcs

Az 1980. január 9-én született futballista június 23-ra búcsúmeccsére invitálta legutóbbi csapata - a Majosi SE - otthonába a barátait, akik a házigazdákkal meccseltek.

Gyánó Szabolcs hosszú pályafutása alatt hazai klubokban játszott Szekszárdon, Kecskeméten, Budapesten, Zalaegerszegen, Pécsen, Kozármislenyben, Sopronban, Dombóváron, Pécsváradon és Majoson, légióskodott a portugál Académica Coimbra együttesében és a Beira Mar alakulatában, valamint az ausztriai Hohenzell SV gárdájában. A magyar élvonalban 133 összecsapáson lépett pályára, melyeken harminchatszor talált az ellenfelek kapujába.

A gólerős csatár a hazaiaknál kezdte a búcsúmérkőzését és náluk háromszor vette be a barátai által alkotott csapat hálóját, majd átállt az addigi riválishoz és kétszer „mattolta” a majosiak portását. A találkozó végeredménye 4:4 arányú döntetlen lett.
A 39 éves futballista gálájára eljöttek olyan ismert focisták, mint az egykori élvonalbeli játékos, Kardos Ernő és a korábbi zalaegerszegi támadótárs, Egressy Gábor, de tiszteletét tette jelenlegi lakóhelyéről, Dombóvárról is néhány „öregfiú”, többek között Steiger Gábor Szabotin Péter, Varga Tamás és Nagy Norbert.
Gyánó Szabolcs mindkét gyermeke szintén a küzdőtéren volt a búcsúmeccsen, ők örökölték édesapjuk tehetségét: a 13 éves Lili a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia ügyes növendéke, a 10 esztendős Marcell pedig a Pécsi MFC korosztályos csapatának reményteljes futballistája.

Címkék: foci, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 08:38, hétfő | Helyi

A Belvárosi Nagycirkusz kis művészei felléptek a Belvárosi Iskola alsós farsangján

Hagyományainkhoz híven 2020. február 13-án rendeztük meg az alsó tagozatban a farsangi bált.

2020. Február 21. 08:21, péntek | Helyi

Változtak a tűzgyújtás szabályai

2020. január 22-én módosult az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014 (XII.5.) BM rendelet szabadtéri tűzgyújtásra és az irányított égetésre vonatkozó szabályai.

2020. Február 20. 14:25, csütörtök | Helyi

OviZsaru Kocsolán

A Kocsolai Gyermeklánc Óvodában járt a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere.

2020. Február 20. 10:34, csütörtök | Helyi

Információs napokon népszerűsítik a Határtalanul! programot

Dombóváron volt a tájékoztató körút első állomása.