Városlista
2019. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Július 01. 09:16, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Öt gól után szögre akasztotta a csukát Gyánó Szabolcs

Öt gól után szögre akasztotta a csukát Gyánó Szabolcs

Az 1980. január 9-én született futballista június 23-ra búcsúmeccsére invitálta legutóbbi csapata - a Majosi SE - otthonába a barátait, akik a házigazdákkal meccseltek.

Gyánó Szabolcs hosszú pályafutása alatt hazai klubokban játszott Szekszárdon, Kecskeméten, Budapesten, Zalaegerszegen, Pécsen, Kozármislenyben, Sopronban, Dombóváron, Pécsváradon és Majoson, légióskodott a portugál Académica Coimbra együttesében és a Beira Mar alakulatában, valamint az ausztriai Hohenzell SV gárdájában. A magyar élvonalban 133 összecsapáson lépett pályára, melyeken harminchatszor talált az ellenfelek kapujába.

A gólerős csatár a hazaiaknál kezdte a búcsúmérkőzését és náluk háromszor vette be a barátai által alkotott csapat hálóját, majd átállt az addigi riválishoz és kétszer „mattolta” a majosiak portását. A találkozó végeredménye 4:4 arányú döntetlen lett.
A 39 éves futballista gálájára eljöttek olyan ismert focisták, mint az egykori élvonalbeli játékos, Kardos Ernő és a korábbi zalaegerszegi támadótárs, Egressy Gábor, de tiszteletét tette jelenlegi lakóhelyéről, Dombóvárról is néhány „öregfiú”, többek között Steiger Gábor Szabotin Péter, Varga Tamás és Nagy Norbert.
Gyánó Szabolcs mindkét gyermeke szintén a küzdőtéren volt a búcsúmeccsen, ők örökölték édesapjuk tehetségét: a 13 éves Lili a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia ügyes növendéke, a 10 esztendős Marcell pedig a Pécsi MFC korosztályos csapatának reményteljes futballistája.

Címkék: foci, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 15:42, péntek | Helyi

Az élményszerzésen kívül a kapcsolatépítést is szolgálta a látogatás

A Füredi Szív Egyesület meghívására szeptember 12-én a Dombóvári Szívklub Egyesület 48 tagja Balatonfüredre kirándult.

2019. Szeptember 19. 09:02, csütörtök | Helyi

Kiütéses győzelmet arattak a focisták

A Tolna megyei I. osztályú férfi labdarúgó bajnokság szeptember 14-i 5. fordulójában otthonában - a Szuhay Sportcentrumban - fogadta a Dombóvári FC együttese a Kakasd SE gárdáját.

2019. Szeptember 18. 15:40, szerda | Helyi

Balesetből garázdaság

A vétlen fél ököllel ütötte az okozót.

2019. Szeptember 17. 16:31, kedd | Helyi

Az ott lakók szavaztak a fák sorsáról

Lakossági fórumra várta szeptember 11-én Szabó Loránd polgármester és az 1. számú választókerület önkormányzati képviselője, Molnár Tünde a Pannónia utca 36-40. számú társasház lakóit,