Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Október 25. 16:25, szerda | Helyi
Forrás: infogyőr.hu

Öt nélkülözhetetlen kiegészítő, ami semelyik férfi ruhatárából nem hiányozhat

Öt nélkülözhetetlen kiegészítő, ami semelyik férfi ruhatárából nem hiányozhat

Véget ért a meleg nyári időszak, és újra eljött az ősz a maga varázsával és változékony időjárásával.

Azonban ahogy az időjárás változik, úgy az emberek is előveszik a melegebb ruháikat, cipőiket és az ősziesebb kiegészítőiket. Ennek ellenére vannak olyan darabok, amiket több hónapon át tudunk hordani, hiszen nemcsak, hogy divatosak, azonban klasszikus stílusuknak köszönhetően időtállóak, és rengeteg alkalomkor lehet őket viselni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amit minden férfinak érdemes beszereznie.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan ruházatot, ami elegáns, és egy klasszikus nyakkendővel vagy a manapság reneszánszát élő csokornyakkendővel remek összeállítás. Az Intereneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű, dán webshopra, akik különféle stílusú férfi kiegészítőket árulnak elérhető áron. Az áruház kínálata között az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen az egyedibb, bohémabb darabokig minden fajta megtalálható, így biztosan minden férfi talál kedvére valót. Fontos tudnunk, hogy a manapság egyre népszerűbb csokornyakkendőt rengeteg hétköznapibb összeállítással is lehet viselni, hiszen egy klasszikus fehér inggel, sötét nadrággal és egy elegánsabb stílusù cipővel minden férfinak tökéletesen áll.

Karkötő

Manapság egyre több férfi kezdett el különböző stílusú karkötőket viselni, hiszen nemcsak, hogy divatosak, azonban rengeteg darab olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amit nagyszerűen ki lehet használni a mindennapokban. A két legkedveltebb termék az erős paracord anyagból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab. Sokan nem is tudják, azonban a paracord anyagot rengeteg országban általános hadikötélzetként használják a nagy teherbírása miatt. Aki nem kedveli a sportosabb, bevállalósabb darabok viseletét, számos bőr vagy gyöngy karkötő közül választhat, amik mind egy egyszerűbb, hétköznapibb öltözethez passzolnak, mind egy elegánsabb ruházathoz.

Fülbevaló

Sokan nem is gondolnák, azonban a fülbevalók viselete is egyre népszerűbb lett az elmúlt években, hiszen nemcsak, hogy minden öltözethez remekül passzol, azonban egyéniséget ad viselőjének. Az online áruház igen széles választékkal rendelkezik fülbevalók terén is, hiszen a mágneses daraboktól kezdve egészen a felcsiptethetős termékekig minden fajta megtalálható. Minden megrendelt termékre ingyenes kiszállítás vonatkozik, ezen kívül bármilyen probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég. Minden egyes darab kis ajándékzsákban érkezik, így sem a szállítás, sem a tárolás közben nem karcolódik a termék.

Nadrágtartó

A nadrágtartó, régies néven hózentróger már többszáz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években a kiegészítő nagymértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbb ember az öv használatát részesíti előnyben az egyszerűbb használat miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének. A szakirodalom szerint a nadrágtartó viselete az üzletemberek körében maradt meg, hiszen nagyfokú eleganciát sugároz.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre többen kezdtek el díszzsebkendőt viselni, hiszen tökéletesen kiegészít mind egy öltönyt, mind egy zakót egy különlegesebb alkalomkor. Amikor díszzsebkendőt választunk, fontos figyelembe venni a gyakran hordott nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két kiegészítő tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen darabot rengeteg alkalomkor fel lehet venni, legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen színt visz az öltözetbe.

Címkék: trendhim

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 15:59, vasárnap | Helyi

Középiskolások Buzánszky Jenő Emléktornája Dombóváron

A Buzánszky Jenő Sportkomplexum 2022-ben átadott műfüves pályáján ismét megrendezésre került a legendás dombóvári futballista tiszteletére a középiskolások tornája.

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.