Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Április 28. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Zokogni kezdett a repülőgépen a modell.

Dukai Regina éppen a párjához, Feczesin Róbert labdarúgóhoz utazott Bresciába, amikor bepánikolt a levegőben. A modell repülőgépe ugyanis egy hatalmas felhő miatt több mint félórán keresztül nem tudott leszállni, közben erősen dobálta is a gépet a vihar.

Regina gyerekkora óta tart a repüléstől, sőt a bezártságot sem bírja. "A szívemnek egyébként is van egy kis baja, ráadásul elkezdtem magam hergelni is" - vallotta be a Blikknek a Sugarbird ruhamárka egyik arca, akinél végül eltört a mécses a levegőben, hiába nyugtatgatta a mellette ülő nő. A modellért a kedvese is aggódott a repülőtéren, nem tudta mire vélni a késést. Regina nemcsak a gépen zokogott az ijedtségtől, hanem még akkor is, amikor már a párja mellett ült az autóban. "Meg kellett állnunk, annyira ki voltam készülve, és otthon is előtört belőlem a sírás" - mesélte az emlékezetes kalandját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.