Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2011. Szeptember 15. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina találkozott már szellemekkel, még ha annak nem is a klasszikus formájában. Az RTL Klub kamerái előtt kijelentette, nem őrült meg, valóban furcsa dolgok történnek vele.

A színésznő elmesélte, neki vannak segítő szellemei, mint mondja, ártókkal még nem találkozott. Hozzátette, szereti a segítőit, és örül annak, hogy léteznek. Elmesélte, egyik alkalommal keresett valamit, és bár otthon mindent felforgatott, nem találta. Amikor már feladta, a szekrényben mögötte leesett egy kabát és az alatt végül ott volt a keresett tárgy. Athina szerint ez nem lehet véletlen.

Másik alkalommal éppen egy levelet fogalmazott a számítógépén, miközben kicsit elmerengett az előtte lévő fotón, amely elhunyt testvérét ábrázolta. Miután tovább írt, azt vette észre, hogy bár a klaviatúra normál betűket tartalmazott, a képernyőn a szöveg görög betűkkel jelent meg. A stúdióban lévő szakértő szerint az Athina által elmesélt esetek mindenképpen gyanakvásra adnak okot, hogy nincs egyedül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.