Városlista
2024. július 13, szombat - Jenő

Hírek

2011. Szeptember 15. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina találkozott már szellemekkel, még ha annak nem is a klasszikus formájában. Az RTL Klub kamerái előtt kijelentette, nem őrült meg, valóban furcsa dolgok történnek vele.

A színésznő elmesélte, neki vannak segítő szellemei, mint mondja, ártókkal még nem találkozott. Hozzátette, szereti a segítőit, és örül annak, hogy léteznek. Elmesélte, egyik alkalommal keresett valamit, és bár otthon mindent felforgatott, nem találta. Amikor már feladta, a szekrényben mögötte leesett egy kabát és az alatt végül ott volt a keresett tárgy. Athina szerint ez nem lehet véletlen.

Másik alkalommal éppen egy levelet fogalmazott a számítógépén, miközben kicsit elmerengett az előtte lévő fotón, amely elhunyt testvérét ábrázolta. Miután tovább írt, azt vette észre, hogy bár a klaviatúra normál betűket tartalmazott, a képernyőn a szöveg görög betűkkel jelent meg. A stúdióban lévő szakértő szerint az Athina által elmesélt esetek mindenképpen gyanakvásra adnak okot, hogy nincs egyedül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz

2024. Július 10. 07:52, szerda | Bulvár

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben kedden.