Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2011. Október 10. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Paul McCartney megnősült

Paul McCartney megnősült

Alig harminc fő előtt mondta ki a boldogító igent egymásnak Paul McCartney és Nancy Shevell. A londoni fogadóirodákban pedig máris meg lehet tippelni, mennyi ideig marad együtt a pár.

Minden úgy zajlott a vasárnapi esküvőn, ahogy azt az egykori Beatles tag megtervezte. "Úgy harmincan voltunk a teremben, a szertartás egyszerű, meghitt és nagyon megható volt."- mondta a zenész régi barátja, Ringo Star. Miután a pedig a pár örök hűséget fogadott egymásnak, McCartney londoni lakásában tartottak családias hangulatú fogadást.

A menyasszony koszorúslánya a sztár legfiatalabb gyereke, Beatrice volt, aki máris "Nancy anyunak" szólítja a mostoháját.

Miközben a képekről sugárzik, milyen boldog McCartney és a felesége, mégis akadnak, akik kételkednek a kapcsolatuk tartósságában. Néhány londoni fogadóirodában máris meg lehet tippelni, meddig tart ez a frigy. Az egyik fogadó, aki szerint legfeljebb egy évig lesznek együtt, azzal magyarázta a véleményét, hogy a pár egyszerre érkezett az esküvőre, pedig ez egy régi babona szerint balszerencsét hoz.

Szerencsére mindez nem zavarja a zenészt, akinek meggyőződése, hogy ez a házassága a sírig tart.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával