Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2020. Szeptember 22. 13:34, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Autót lopott, lebukott, a rendőrök a kocsit is lefoglalták

 Autót lopott, lebukott, a rendőrök a kocsit is lefoglalták

A Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatnak büntetőeljárást egy 42 éves helyi férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy pécsi nő tett feljelentést 2020. augusztus 15-én ismeretlen tettes ellen, aki azt megelőzően ellopta autóját. A sértett elmondta a rendőröknek, hogy korábban vásárolt egy kocsit, melyet Dombóváron a művelődési ház mögötti parkolóban állított le. Az asszony időközben elköltözött Dombóvárról Pécsre, de mivel az autó nem volt megfelelő műszaki állapotban, ezért azt a volt lakóhelye melletti parkolóban hagyta. A nőt volt szomszédai értesítették arról, hogy a kocsija eltűnt.

Az eset kapcsán a Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A nyomozók 2020. szeptember 5-én – egy helyi áruház parkolójában – igazoltattak egy ági lakost, aki az akkor már körözött autóval közlekedett. A férfi elszámoltatása során elmondta a rendőröknek, hogy a kocsit nemrégiben vásárolta egy ismerősétől. Az egyenruhások a körözött járművet lefoglalták.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a lopással kapcsolatban a nyomozók látókörébe került egy 42 éves dombóvári lakos, akit a rendőrök elszámoltattak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, csak annyit mondott, hogy az autót élettársa vásárolta meg, melyet együtt toltak el a parkolóból.

Az eset további vizsgálatát a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 11:58, csütörtök | Helyi

Gépkezelő képzés indul Dombóváron

2020. november 6-án 17 órakor emelőgépkezelő, targoncavezető, földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő szakirányban gépkezelő képzés indul Dombóváron.

2020. Október 22. 09:12, csütörtök | Helyi

Emléktáblával adóztak Kozáry Gézának Göllében

A híressé vált szőlész, borász 30 éve hunyt el Sümegen. A Badacsony szívében a Szent Donát kápolnában temették el.

2020. Október 21. 08:26, szerda | Helyi

Dombóvár több utcájában kezdődnek útfelújítási munkálatok

Október utolsó hetében megkezdődnek a város több pontján az útfelújítási munkálatok.

2020. Október 20. 09:50, kedd | Helyi

Második helyen végzett a dombóvári csapat a 84 km-es futóversenyen

A Futóegerek csapata szombaton csatlakozott a Rókaűzőkhöz. Négy fős csapatban vállalták be a 84 kilométert, 1500 méteres szinttel nehezítve még a távot.