Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. December 09. 11:40, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Hárman sérültek súlyosan

 Hárman sérültek súlyosan

Két személyi sérüléses baleset történt a hétvégén Tolna megyében.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 48 órában a rendőrök tizenegy közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben hárman súlyosan megsérültek.

Egy személygépkocsi közlekedett a 6532-es számú úton Dombóvár irányába 2019. december 7-én az esti órákban, amikor egy jobbra ívelő kanyarban a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba borult. A baleset során a jármű vezetője súlyosan sérült.

Egy gépjármű közlekedett Szakcs irányából Kocsola irányába a 6507-es számú úton 2019. december 8-án a délutáni órákban, amikor a jármű vezetője autójával letért a kavicsos, füves útpadkára, az árokba hajtott, ahol egy fának ütközött. A baleset során a jármű vezetője és a gyermekbiztonsági rendszerben utazó utasa súlyosan sérült.

A hétvégén további kilenc anyagi káros baleset történt a megyében.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve, toleranciát és empátiát gyakorolva vegyenek részt a közlekedésben, tegyék ezt azért

… hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 07:00, péntek | Helyi

Könyvbemutató: K. Németh András - Tamási 1919-ben

K. Németh András: Tamási 1919-ben ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménybe.

2020. Január 22. 07:00, szerda | Helyi

120 éve született a XX. század legnépszerűbb írója

Mintegy 47 könyve jelent meg eddig 11 nyelven. 2013-ban eladták itthon a tízmilliomodik kötetét, külföldön ez a szám másfél millióra tehető.

2020. Január 21. 10:33, kedd | Helyi

A fűtési szezon veszélyeire hívta fel a figyelmet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A szén-monoxid-mérgezések és a lakástüzek megelőzése céljából tartott sajtótájékoztatót a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság.

2020. Január 20. 08:34, hétfő | Helyi

A korábbi polgármester nyerte az időközi választást Gyulajon

Selmeci László, a település korábbi polgármestere nyerte a vasárnap rendezett időközi választást a Tolna megyei Gyulajon - közölte a helyi választási iroda (hvi) vezetője az MTI-vel.