Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. Április 12. 08:23, péntek | Helyi
Forrás: Dombó Média

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

Ajkán 24 hazai és egy határon túli magyar egyesület 229 tagja lépett tatamira azon a meghívásos nemzetközi versenyen, melyen a Dombóvári Karatesuli SE 11 fős csapata remekül szerepelt.

Szabó Csaba edző tehetséges tanítványai a formagyakorlatokban és a küzdelmekben is jól teljesítettek, amit az általuk az egyéni megmérettetések során, valamint a csapatszámokban összesen megszerzett egy arany-, tíz ezüst- és kilenc bronzérem bizonyít.
Szépen csillogó medáliákkal térhetett haza a Bakonyban lévő városból Gulyás Szonja, Szőcs Patrik, Kovács Adriána, Tóth Dominik, Berta Andor, Baranyai Ármin, Ruzsicska Kristóf, Lakatos Lukács, valamint Szabó Dorottya. A klubok rangsorában a DKSE az előkelő ötödik helyen végzett.

Eredmények:
1. helyezett: Gulyás Szonja (formagyakorlat)
2. helyezett: Gulyás Szonja (küzdelem), Szőcs Patrik (formagyakorlat és küzdelem), Kovács Adriána (formagyakorlat), Tóth Dominik (formagyakorlat), Gulyás Félix (formagyakorlat), Berta Andor (küzdelem), Baranyai Ármin (küzdelem), Ruzsicska Kristóf (küzdelem), Lakatos Lukács, Kovács Adriána és Szabó Dorottya (csapat formagyakorlat)
3. helyezett: Kovács Adriána (küzdelem), Tóth Dominik (küzdelem), Gulyás Félix (formagyakorlat és küzdelem), Berta Andor (formagyakorlat), Lakatos Lukács (2x formagyakorlat és küzdelem), Szabó Dorottya (formagyakorlat)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 07:00, péntek | Helyi

Könyvbemutató: K. Németh András - Tamási 1919-ben

K. Németh András: Tamási 1919-ben ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménybe.

2020. Január 22. 07:00, szerda | Helyi

120 éve született a XX. század legnépszerűbb írója

Mintegy 47 könyve jelent meg eddig 11 nyelven. 2013-ban eladták itthon a tízmilliomodik kötetét, külföldön ez a szám másfél millióra tehető.

2020. Január 21. 10:33, kedd | Helyi

A fűtési szezon veszélyeire hívta fel a figyelmet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A szén-monoxid-mérgezések és a lakástüzek megelőzése céljából tartott sajtótájékoztatót a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság.

2020. Január 20. 08:34, hétfő | Helyi

A korábbi polgármester nyerte az időközi választást Gyulajon

Selmeci László, a település korábbi polgármestere nyerte a vasárnap rendezett időközi választást a Tolna megyei Gyulajon - közölte a helyi választási iroda (hvi) vezetője az MTI-vel.