Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. December 11. 16:07, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Belügyminiszteri elismerést kapott Tóth Szilvia

Belügyminiszteri elismerést kapott Tóth Szilvia

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.

Az Országos Rendőr-főkapitányságon tartottak ünnepséget 2019. december 10-én, ahol azokat a rendőröket jutalmazták, akik a rendőrség állományában hosszú időn át szakszerű és színvonalas munkát végeztek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományából a jutalmazottak között volt Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, akit eddigi életútja elismeréséül, 50. születésnapja alkalmából dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere tárgyjutalomban részesített, melyet dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes adott át a kitüntetettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 07:00, péntek | Helyi

Könyvbemutató: K. Németh András - Tamási 1919-ben

K. Németh András: Tamási 1919-ben ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménybe.

2020. Január 22. 07:00, szerda | Helyi

120 éve született a XX. század legnépszerűbb írója

Mintegy 47 könyve jelent meg eddig 11 nyelven. 2013-ban eladták itthon a tízmilliomodik kötetét, külföldön ez a szám másfél millióra tehető.

2020. Január 21. 10:33, kedd | Helyi

A fűtési szezon veszélyeire hívta fel a figyelmet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A szén-monoxid-mérgezések és a lakástüzek megelőzése céljából tartott sajtótájékoztatót a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság.

2020. Január 20. 08:34, hétfő | Helyi

A korábbi polgármester nyerte az időközi választást Gyulajon

Selmeci László, a település korábbi polgármestere nyerte a vasárnap rendezett időközi választást a Tolna megyei Gyulajon - közölte a helyi választási iroda (hvi) vezetője az MTI-vel.