Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 09. 08:13, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Szabó Csaba

Dombóvári Karatesuli évzáró ünnepség

Dombóvári Karatesuli évzáró ünnepség

A korábbi évek szokásainak megfelelően az idén is megtartotta évzáró ünnepségét a Dombóvári Karatesuli.

Az eseményen az egyesület 49 tagja volt jelen, amikor a 2013. év értékelését követően a 10 legjobb teljesítményt nyújtó versenyző könyvjutalmat kapott, míg közülük ezúttal is kiosztásra kerültek az év legjobb fiú és leány sportolóinak járó címek is.
Az éves teljesítménye alapján, leány kategóriában ismét Lengyel Dorka, míg a fiúknál ezúttal Fehér Zsolt lett a dicső cím tulajdonosa.
Lengyel Dorka 2013-ban mindkét egyéni számot megnyerte a Magyar Bajnokságon, az Európa Bajnokságon formagyakorlatban ötödik, míg a Világbajnokságon Szerbiában bronzérmes lett küzdelemben, formagyakorlatban pedig a nyolc közé jutott.
Fehér Zsolt a Magyar Bajnokságon egy-egy arany- és ezüstérmet nyert, az Európa Bajnokságon küzdelemben harmadik, a Világbajnokságon pedig formagyakorlatban ötödik helyen végzett.

Könyvjutalmat kapott: Lengyel Dorka, Bántó Adrienn, Bite Bettina, Szabó Klára, Fehér Zsolt, Hrotkó Tiziánó, Regenyei Ákos, Somogyi Ákos, Szabó Kristóf és Vercz Krisztián

Gratulálunk Nekik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.