Városlista
2021. március 2, kedd - Lujza

Hírek

2021. Január 26. 14:14, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hat tűzesethez és hét műszaki mentéshez vonultak a tolna megyei tűzoltók a hétvégén

Hat tűzesethez és hét műszaki mentéshez vonultak a tolna megyei tűzoltók a hétvégén

Vasárnap délután egy személygépkocsi égett Mosdóson, a Hunyadi utcában. A dombóvári hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral oltották el a keletkezett lángokat.

Jelentősebb tűzesetek:
Szombat este teljes terjedelmében égett egy 8x20 méter alapterületű régi vályogház Medinán, a Rákóczi Ferenc utcában. Az épületben három PB gázpalack a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant. Személyi sérülés nem történt. A födém egy része leszakadt. A tűzesthez a szekszárdi, bonyhádi és paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két szerelt és két gyorsbeavatkozó vízsugárral, továbbá kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat. Lakosságvédelmi intézkedés keretében a ház két lakója a rokonokhoz költözött.

Vasárnap délben bontási munkálatok közben kigyulladt egy személygépkocsi egy családi ház udvarában Tolna-Mözs településen. A tűzesethez Tolna város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik egy gyorsbeavatkozó vízsugárral visszahűtötték a járművet, majd vízzel töltötték fel annak üzemanyagtankját.

Vasárnap délután egy személygépkocsi égett Mosdóson, a Hunyadi utcában. A dombóvári hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral oltották el a keletkezett lángokat.

Jelentősebb műszaki mentések:
Egy személygépkocsi borult fel Bátaszéken, az 56-os főút, 24. kilométerszelvényénél szombat délelőtt. A bátaszéki önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik visszafordították kerekeire a járművet.

Fának ütközött egy személygépkocsi Bonyhádnál, a 6533-as út hetedik kilométerszelvényénél szombat délelőtt. A műszaki mentéshez riasztott bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók a helyszín biztosításában vettek részt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 14:39, kedd | Helyi

Szigorodnak a maszkviselés szabályai Dombóváron

2021. március 3-án reggel 5 órától érvényes az új rendelet.

2021. Március 01. 16:12, hétfő | Helyi

Ülésezett az Attalai Értéktár Bizottság

Kőnigné Nagy Magdolna elnök az Attalai Községháza épületébe hívta össze az étéktár bizottság tagjait.

2021. Március 01. 14:00, hétfő | Helyi

Megnyerte legutóbbi két meccsét a Kosársuli KE U-18 Junior csapata

A legutóbbi két mérkőzését győzelemmel zárta a Dombóvári Kosársuli KE U-18 Junior csapata.

2021. Március 01. 09:32, hétfő | Helyi

Fekete István kézjegyével ellátott könyvadományt vehetett át Bodó Imre

Ódor János, a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum igazgatója könyvadományt küldött a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület elnökének.