Városlista
2021. március 7, vasárnap - Tamás

Hírek

2021. Január 26. 14:14, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hat tűzesethez és hét műszaki mentéshez vonultak a tolna megyei tűzoltók a hétvégén

Hat tűzesethez és hét műszaki mentéshez vonultak a tolna megyei tűzoltók a hétvégén

Vasárnap délután egy személygépkocsi égett Mosdóson, a Hunyadi utcában. A dombóvári hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral oltották el a keletkezett lángokat.

Jelentősebb tűzesetek:
Szombat este teljes terjedelmében égett egy 8x20 méter alapterületű régi vályogház Medinán, a Rákóczi Ferenc utcában. Az épületben három PB gázpalack a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant. Személyi sérülés nem történt. A födém egy része leszakadt. A tűzesthez a szekszárdi, bonyhádi és paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két szerelt és két gyorsbeavatkozó vízsugárral, továbbá kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat. Lakosságvédelmi intézkedés keretében a ház két lakója a rokonokhoz költözött.

Vasárnap délben bontási munkálatok közben kigyulladt egy személygépkocsi egy családi ház udvarában Tolna-Mözs településen. A tűzesethez Tolna város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik egy gyorsbeavatkozó vízsugárral visszahűtötték a járművet, majd vízzel töltötték fel annak üzemanyagtankját.

Vasárnap délután egy személygépkocsi égett Mosdóson, a Hunyadi utcában. A dombóvári hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral oltották el a keletkezett lángokat.

Jelentősebb műszaki mentések:
Egy személygépkocsi borult fel Bátaszéken, az 56-os főút, 24. kilométerszelvényénél szombat délelőtt. A bátaszéki önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik visszafordították kerekeire a járművet.

Fának ütközött egy személygépkocsi Bonyhádnál, a 6533-as út hetedik kilométerszelvényénél szombat délelőtt. A műszaki mentéshez riasztott bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók a helyszín biztosításában vettek részt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 07. 12:04, vasárnap | Helyi

Március 6-tól állandóan nyitva a nagy parkoló a Szuhay Sportcentrumnál

A sportpályánál biztonsági kerítést helyeztek el, így a nagy parkoló kapuját állandó nyitva lehet tartani.

2021. Március 06. 08:00, szombat | Helyi

DOVASE évértékelő, a vírushelyzet miatt írásos formában

Az évértékelő megtartását a vírushelyzet sajnos ellehetetlenítette, így azt írásos formában az egyesület weboldalán lehet megtekinteni, a díjak pedig csoportos foglalkozásokon kerültek kiosztásra.

2021. Március 05. 15:00, péntek | Helyi

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Pályázati felhívás Dombóvár Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében elkülönített sporttámogatási keretből történő támogatás igénylésére.

2021. Március 05. 08:46, péntek | Helyi

Bűncselekményből származó milliók tisztára mosásában segített Nakon egy nő

A Tolna megyei nyomozók egy 69 éves naki asszonyt gyanúsítottak meg azzal, hogy legalább 50 millió forintnyi, bűncselekményekből származó összeg tisztára mosásában vett részt.