Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2014. December 09. 08:52, kedd | Helyi sport
Forrás: Szabó csaba

IX. Karatesuli-Kupa Dombóvár

IX. Karatesuli-Kupa Dombóvár

Az eddigi hagyományoknak megfelelően, az idei évben is megrendezésre került városunkban a helyi karate egyesület évadzáró versenye, ahol öt kategóriában mérhették össze tudásukat a sportolók.

A házigazda Dombóvári Karatesuli és a kaposszekcsői Dombó-Karate növendékei mellet ezúttal Paksról, Dunaszentgyörgyről, Kaposvárról, Szekszárdról és Szolnokról is érkeztek vendégek.

Gábor Miklós Úr a Tradícionális Shotokán Karate Szövetség elnöke és Shihan Záborszki Zoltán 7 DAN-os karatemester -technikai igazgató-, is megtisztelte jelenlétével az eseményt, ahol 85 fő vágott neki az ügyességi számoknak /fekvőtámasz, felülés, békaügetés/, majd pedig a hagyományos KATA /formagyakorlat/ és a KUMITE /küzdelem/ következett.

A késő délutánig tartó versenyen a leányoknál a szolnoki Lescsinszky Beatrix, a fiúknál nagy örömünkre a dombóvári Vercz Krisztián, az egyesületeknél pedig a Paksi SE lett a legeredményesebb. A Dombóvári Karatesuli csapata az igen előkelőnek számító második helyen végzett.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 18:02, szerda | Külföld

Újabb texasi városban tiltották be az abortuszt

A Texas állambeli Lubbock az eddigi legnagyobb olyan város az Egyesült Államokban, amely betiltotta az abortuszt és ezzel csatlakozott A meg nem született gyermekek menedékvárosa címet viselő városokhoz

2021. Május 05. 17:02, szerda | Belföld

Tíz éven belül eltűnhet a klasszikus ügyfélszolgálati irodák többsége

Az elektronikus aláírás, e-hitelesítés széles körű elterjedésével a klasszikus ügyfélszolgálati irodák többsége tíz éven belül eltűnhet - állítja a Netlock.

2021. Május 05. 16:10, szerda | Helyi

Elkészült a Lampert Gábor boksz edzőterem

Elkészült és már május 1-jén birtokba vették az első sportolók a Lampert Gábor Edzőtermet.

2021. Május 05. 16:09, szerda | Külföld

Olasz kormányfő: június második felétől életbe lép az európai zöldigazolvány

Világos és egyszerű szabályokra van szükség az európai és nemzetközi idegenforgalom újraindítására Mario Draghi olasz miniszterelnök szerint,