Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Április 28. 11:59, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: unicef

Jótékonysági képeslapokkal készül anyák napjára az UNICEF

Jótékonysági képeslapokkal készül anyák napjára az UNICEF

Jótékonysági képeslapokkal készül az UNICEF anyák napjára: a személyre szabható elektronikus lapokkal a világ nehéz sorsú gyerekeit támogathatják az adományozók.

A szervezet keddi közleményében emlékeztetnek arra, hogy idén még sokaknak nem lesz alkalmuk személyes anyák napi köszöntésre, mert csak így tudják megóvni szeretteiket. Az UNICEF anyák napi képeslapjával idén nemcsak édesanyjának vagy nagymamájának szerezhet örömet bárki, de egyben egy jó célt is támogathat: adományával a világ legnehezebb sorsú gyermekeit segítheti.

Aki élni szeretne az UNICEF által biztosított lehetőséggel, az tetszőleges adomány fejében három képeslap közül választhat, amelyek szövege személyre szabható. A címzett megadását követően pedig az UNICEF gondoskodik róla, hogy az ajándék május első vasárnapján megérkezzen - írják az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 17:02, szerda | Belföld

Tíz éven belül eltűnhet a klasszikus ügyfélszolgálati irodák többsége

Az elektronikus aláírás, e-hitelesítés széles körű elterjedésével a klasszikus ügyfélszolgálati irodák többsége tíz éven belül eltűnhet - állítja a Netlock.

2021. Május 05. 15:35, szerda | Belföld

Rendőr volt a halálos áldozata az M70-esen történt balesetnek

Egy 41 éves rendőr volt a halálos áldozata annak a közúti balesetnek, amely szerda hajnalban történt az M70-es autópálya csörnyeföldi pihenőhelyén - közölte a police.hu-n szerdán a Készenléti Rendőrség.

2021. Május 05. 15:07, szerda | Belföld

Kisfilm készült a biztonsági szabályokról

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a következő napokban intenzív oktató kampányt folytat egy kisfilm segítségével, hogy mindenki megismerje a biztonságos utazás szabályait - közölte az MTÜ kedden az MTI-vel.

2021. Május 05. 13:03, szerda | Belföld

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére az első negyedévben

A fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 1388 forint volt idén az első negyedévben, 5 százalékkal magasabb az egy évvel korábbi 1326 forintnál