Városlista
2021. október 27, szerda - Szabina

Hírek

2021. Július 25. 15:50, vasárnap | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Megalakult a Dombóvári Darts Egyesület

Megalakult a Dombóvári Darts Egyesület

Tobak Gábor önkormányzati képviselő kezdeményezésére megalakult és a mai napon megtartotta első versenyét a Dombóvári Darts Egyesület.

Még múlt év végén keresték meg Pintér Szilárd polgármestert az ötlettel, aki örömmel támogatta a kezdeményezést és a művelődési házban kapott helyett az egyesület. A kávézó melletti helyiségben egyszerre tizenkét fő tud versenyezni, minden héten két alkalommal gyakorolnak a tagok - tájékoztatott Gyeraj Attila a szervezet egyik elnöke.
A megnyitón Pintér Szilárd polgármester és dr. Németh Tímea alpolgármester egy-egy jelképes dobásával vette kezdetét a mai verseny. Mindketten támogatták az egyesületet és tiszteletbeli tagok is lettek a szervezetben.
További információkat a szervezet facebook-oldalán feltüntetett telefonszámon kaphatnak.

Címkék: darts

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 27. 08:31, szerda | Helyi

Megtartották a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alakuló ülését

A szakmai munkacsoport létrehozását a Dombóvári Rendőrkapitányság kezdeményezte és Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával, aktív közreműködésével jött létre és fog tevékenykedni a jövőben.

2021. Október 26. 14:47, kedd | Helyi

Abszolút Világbajnoki győzelem!

C.I.B.B. szövetség által Olaszország - Bergamoban megrendezett testépítő világbajnokságon Gasparics Zoltán világbajnoki címet szerzett Classic Bodybuilding kategóriában.

2021. Október 26. 11:17, kedd | Helyi

Szent Vendelre emlékeztek Göllében

Több mint 250 éves hagyományt követve gyűltek össze a göllei, kisgyaláni, fonói, kaposvári és dombóvári hívek és elszármazottak a temetőben található Szent Vendel kápolnánál.

2021. Október 26. 08:30, kedd | Helyi

Harmadik alkalommal nyert a Nemzeti Vágtán Tieger Endre

Pintér Szilárd polgármester oklevelet adott át a győzteseknek elismerése jeléül.