Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2020. Április 03. 20:00, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bosszúból rongált többször is a dombóvári férfi

Bosszúból rongált többször is a dombóvári férfi

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 44 éves helyi férfival szemben folytattak rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy dombóvári férfi tett feljelentést ismeretlen tettessel szemben, aki 2020. január 15-én a Dombóvár-Szőlőhegyen levő földterülete mellett elhelyezett lakókocsijának zárszerkezetét megrongálta. A feljelentést követően az ismeretlen több alkalommal visszatért a helyszínre, és előbb a lakókocsi ablakát törte be, majd annak kültéri villanykapcsolóját szakította le. A rongálással csaknem 100.000 forint kárt okozott a sértettnek. Az eset kapcsán a Dombóvári Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az adatgyűjtés és a nyomozás során egy 44 éves helyi lakos került a rendőrök látókörébe, akit elszámoltattak. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során azt mondta a nyomozóknak, hogy bosszúból rongálta meg a lakókocsit, mert annak tulajdonosa korábban megengedte neki, hogy ott lakjon, de egy nézeteltérés miatt végül elküldte onnan.

A dombóvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: rendőrség, rongálás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 11:07, péntek | Helyi

Kigyulladt egy pótkocsi a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs határában

Csütörtök délután aratás közben gyulladt ki egy pótkocsi, a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs külterületén.

2020. Július 10. 08:28, péntek | Helyi

A Kaposmenti Magazin legújabb adása

Benne: ülésezett a Dombóvári Képviselő-testület, Semmelweis-napi ünnepség a Szent Lukács Kórházban, a Dombóvári Kistérség a Tolna megyei Értékek Napján, bemutatkozik a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület.

2020. Július 09. 15:21, csütörtök | Helyi

Sokat hallhattuk a tűzoltószerek szirénáit szerdán

Hét tűzeset, és egy műszaki mentés izzasztotta meg tűzoltóinkat a szerdai napon.

2020. Július 09. 10:43, csütörtök | Helyi

Napelemes rendszerrel valósul meg a dombóvári BF-Trade Kft. energiaellátása

A GINOP-4.1.3-19-2019-00537 azon. számú projekt keretében a 2.600.000 Ft 100% intenzitású Európai Uniós támogatás segítségével várhatóan nagymértékben csökken a cég nem megújuló energiából előállított energiafogyasztása.