Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2013. December 16. 09:23, hétfő | Helyi
Forrás: Szabó Csaba

VIII. Karatesuli-Kupa Dombóvár

VIII. Karatesuli-Kupa Dombóvár

Az eddigi hagyományoknak megfelelően, az idei évben is megrendezésre került városunkban a helyi karate egyesület évadzáró versenye, ahol öt kategóriában mérhették össze tudásukat a sportolók.

A házigazda Dombóvári Karatesuli és a kaposszekcsői Dombó-Karate növendékei mellet ezúttal Paksról, Dunaszentgyörgyről Szekszárdról és Szolnokról is érkeztek vendégek.
Shihan Záborszki Zoltán 7 DAN-os karatemester -a Tradícionális Shotokán Karate Szövetség technikai igazgatója-, is megtisztelte jelenlétével az eseményt, ahol 76 fő vágott neki az ügyességi számoknak /fekvőtámasz, felülés, békaügetés/, majd pedig a hagyományos KATA /formagyakorlat/ és a KUMITE /küzdelem/ következett.
A késő délutánig tartó versenyen a leányoknál Berki Andrea –Szolnok-, a fiúknál Fehér Zsolt –Dombóvár-, az egyesületeknél pedig a Paksi SE lett a legeredményesebb, míg csapatunk az igen előkelőnek számító második helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 16:10, szerda | Helyi

Elkészült a Lampert Gábor boksz edzőterem

Elkészült és már május 1-jén birtokba vették az első sportolók a Lampert Gábor Edzőtermet.

2021. Május 04. 16:46, kedd | Helyi

96 évvel ezelőtt született Buzánszky Jenő

96 évvel ezelőtt, 1925. május 4-én Újdombóváron született Buzánszky Jenő. a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett 49-szeres magyar válogatott labdarúgó, az Aranycsapat hátvédje, edző, sportvezető, Dombóvár díszpolgára.

2021. Május 04. 13:00, kedd | Helyi

Elismerések Szent Flórián napján

Május 4-e, a Tűzoltónap alkalmából a katasztrófavédelem állományának számos tagja részesült elismerésben, vagy soron kívüli előléptetésben.

2021. Május 04. 08:19, kedd | Helyi

Mind a 21 sportoló támogatásban részesül 2021-ben

A Sport Szövetség elnöksége és Pintér Szilárd polgármester javaslata szerint pénteken döntés született a Buzánszky Jenő-díj keretének megemeléséről a képviselő-testületi ülésen.