Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2012. Május 27. 14:11, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone ellen egy babysitter. Egykori alkalmazottja szerint a sztár rettenetesen bánt vele, és ok nélkül bocsátotta el.

Beperelte egyik volt babysittere Sharon Stone-t. A Fülöp-szigetekről származó Erlinda T. Elemen 2006-tól öt éven át dolgozott az Elemi ösztön sztárjának, eleinte egyik, majd mindhárom gyermeke dadájaként, és 2011-ben lopás vádjával bocsátották el - most azonban azt állítja, hogy nem ő okozott kárt a színésznőnek, hanem Stone bánt vele embertelen módon.

A kereset szerint a világsztár többször is becsmérelte Element származása és vallási meggyőződése miatt, és megtiltotta neki, hogy a gyermekei előtt megszólaljon, amit azzal indokolt, hogy nem szeretné, ha a gyerekek úgy beszélnének, mint ő. Stone állítólag azt sem hagyta, hogy Elemen a Bibliát olvassa, a kirúgásra pedig végül azért került sor, mert a színésznő megtudta, hogy alkalmazottja plusz fizetést vett fel a gyerekekkel töltött túlórák miatt.

Sharon Stone szóvivője a vádakat nevetségesnek nevezte. "Teljesen abszurd az egész. Ez csak egy csalódott ember próbálkozása, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy pénzt szerezzen - mondta el Paul Bloch. - Amikor körülbelül másfél éve el lett bocsátva, Elemen már perelt kártérítésért. Most újabb lehetőséget talált."

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.