Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2011. Február 07. 15:29, hétfő | Helyi

Piros a lámpa, lent a sorompó. Vajon miért?

Piros a lámpa, lent a sorompó. Vajon miért?

Egy Dombóvártól nem messze található település vasúti átkelőhelyéhez ért munkatársunk ma reggel, amikor pirosra váltott a lámpa, és leereszkedtek a félsorompók. Először nem értette, hogy miért, hiszen pár pillanattal azelőtt haladt

Rövidesen kiderült. Az állomás felé eső részen, a síneknél várakozó két vasúti munkás közül az egyik beleszólt egy oszlopon lévő mikrofonba, egy hangszórón pedig visszaüzentek neki. Ezek után a két férfi nekigyürkőzött, és kézzel áttolt egy könnyű vasúti kocsit az átjáró túloldalára, majd pedig kisvártatva onnan vissza az állomás felőli oldalra.

Munkatársunk egy kukásautó mögött, autójában várakozva fényképezett – a telefonjával, mivel csak az volt kéznél. Aztán, ahogy pár perc múlva szabad volt az átjárás, ment tovább a dolgára. De azért még gondolta, hogy tudósít, hátha más is érdekesnek találja, ami történt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 10:56, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében – március 04–10.

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu.

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.