Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2011. Február 07. 15:29, hétfő | Helyi

Piros a lámpa, lent a sorompó. Vajon miért?

Piros a lámpa, lent a sorompó. Vajon miért?

Egy Dombóvártól nem messze található település vasúti átkelőhelyéhez ért munkatársunk ma reggel, amikor pirosra váltott a lámpa, és leereszkedtek a félsorompók. Először nem értette, hogy miért, hiszen pár pillanattal azelőtt haladt

Rövidesen kiderült. Az állomás felé eső részen, a síneknél várakozó két vasúti munkás közül az egyik beleszólt egy oszlopon lévő mikrofonba, egy hangszórón pedig visszaüzentek neki. Ezek után a két férfi nekigyürkőzött, és kézzel áttolt egy könnyű vasúti kocsit az átjáró túloldalára, majd pedig kisvártatva onnan vissza az állomás felőli oldalra.

Munkatársunk egy kukásautó mögött, autójában várakozva fényképezett – a telefonjával, mivel csak az volt kéznél. Aztán, ahogy pár perc múlva szabad volt az átjárás, ment tovább a dolgára. De azért még gondolta, hogy tudósít, hátha más is érdekesnek találja, ami történt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 15:51, hétfő | Helyi

Kardos József emlékére

Július 28-án elhunyt Kardos József, volt magyar válogatott labdarúgó.

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 11:03, hétfő | Helyi

Színvonalas mérkőzésekre, nagy küzdelmekre lehet számítani

A Dombóvári Futball Club július 12-én kezdte meg az alapozást, felkészülést az őszi szezonra.

2022. Augusztus 07. 22:40, vasárnap | Helyi

Folynak a felújítási munkák a Százszorszép Óvoda udvarán

Pintér Szilárd polgármester és Teufelné Glaub Ágnes, az óvoda vezetője közösen tekintették meg a Dombóvári Százszorszép Óvoda udvarán folyó munkákat.