Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2012. Május 24. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Puzsér fenyegetőzik: nevetséges?

Puzsér fenyegetőzik: nevetséges?

Elképesztő kijelentést tett Puzsér Róbert, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Nem elég, hogy elferdített egy bibliai idézetet, de még fenyegetőzött is.

A Csillag Születi ítészét mostani kijelentése után vélhetően még többen utálják majd, ami egyébként őt láthatóan nem izgat. Az RTL Klub Reflektor magazinjában arról beszélt, hogyan tervezi a jövőt. Minderről ráadásul úgy beszélt, hogy mondandóját bibliai idézetbe ágyazta, ami ettől még bizarrabb lett:

"A fehér Puzsér felszállt a mennyekbe és most ott ül a mindenható atyaisten jobbján, a média trónusának jobbján és onnan vissza fog térni ítélkezni, élőkön és holtakon és a média valamennyi bűnösén. És lesz majd sírás rívás és fogaknak csikorgatása. És szólni fognak a harsonák, és akkor a nap leszáll a Földre" - jelentette ki a Csillag Születik zsűritagja, aki ezek után biztosan számíthat majd jó néhány rosszalló tekintetre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.