Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 27. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Puzsér leoltotta Charlie-t, aki most visszapörköl

Puzsér leoltotta Charlie-t, aki most visszapörköl

Horváth Charlie szerint Puzsér Róbert nem ért a zenéhez, de vele együtt a Csillag Születik és a Megasztár zsűritagjait is laikusnak tartja.

A szombati Csillag Születik első élő adásában a Prügyi duó Charlie egyik legismertebb dalát dolgozta fel, mire a kritikus szokásához híven erősen bírálta a produkciót.

Nem kizárt, hogy a kritika nem csak a két gyámoltalan fiúnak szólt, hisz Róbert szerint ez a dal egy "kiégett, elvált, sok whiskyt elfogyasztott férfi dala", így csak négy ponttal jutalmazta a versenyzőket. A Nézz az ég felé című szám a méltán elismert előadóművész, Charlie dala, de vajon az elvált és kiégett férfi is ő volna?
- Nem nézem ezeket a műsorokat, de sokan megkerestek ezügyben. Negyven éve élek a feleségemmel, nem vagyok elvált. 65 éves vagyok és körülbelül harmincszor jobban nézek ki, mint Puzsér úr - szögezte le az énekes.

- Megmondtam már a tévéseknek is, hogy velem ne szórakozzanak! Egyébként félreérthető lehetett, amit Puzsér Róbert mondott, mert úgy is értelmezhető, hogy a dal egy kiégett emberről szól, így vélhetően akkor nem rólam beszélt. Hárman is felhívtak emiatt, és mindenki máshogy értelmezte a dolgot. Bár hozzátenném, hogy teljesen mindegy, mit mond, mert én értek a zenéhez, ő meg nem! Aki ott ül, egyik sem ért hozzá, de a másik brigádban sem ért a zenéhez egyik zsűritag sem. Ennyi a véleményem, hiszen a zenéről nem szabad kritikát mondani, az ugyanis nem sport - fakadt ki az Új Ásznak a művész.

- Vannak, akik még a hangszerüket sem képesek behangolni, vagy hamisan énekelnek. Az emberek nyolcvan százaléka süket. Egy csomó sztár hamisan énekel, és a közönség hallgatja őket, mert sztárok. Egy ilyen műsorba sem kéne bevonni a közönséget, csak komoly, zenészekből álló zsűritagoknak kéne ott ülniük, nem pedig színészeknek! Egyébként pedig nem kívánok foglalkozni az ilyen dolgokkal, ennél sokkal értékesebb az időm és a munkám is - tette hozzá Charlie.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.