Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2012. Május 16. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra elégedett a kis mellével

Ördög Nóra elégedett a kis mellével

Már nem kell a push-up melltartó a műsorvezetőnőnek, immár elfogadta magát.

Ördög Nóra tisztában van azzal, hogy nem tökéletes, ám mára már harmóniában van a testével. Ám ez nem mindig volt így. A Csillag születik műsorvezetője annak idején versenytáncos volt, és ahogy abbahagyta a táncot, utána jöttek elő a problémák.

"Ott együtt kellett azzal élni, hogy egy falatnyi ruhában ott állok, és táncolok. Ott nem jutott eszembe, hogy esetleg nekem szélesebb a csípőm, mint a többieknek, vagy nagyobb a fenekem, mint az átlag" - vallotta be. Mint mondja, a kicsi a melle zavarta kamaszkorában, ezért push-up melltartókat hordott. Mára már azonban elfogadta magát, és megszerette a mellét. Önbizalmát szakmai sikerei és boldog párkapcsolata mellett az Angyalműhely nevű vállalkozásának köszönheti.

Régebben ugyan nem tetszett, amit a tükörben látott, ma már megtanulta szeretni az adottságait. Állítja, nem okoz benne gátlásokat, hogy párja, Nánási Pál az ország leggyönyörűbb meztelen nőit fotózza. "Ennél nagyobb bók nem is kell, hogy ennyi tökéletes nő közül mégis engem talál a legszebbnek" - jelentette ki Nóra a Borsnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.