Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2012. Május 16. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra elégedett a kis mellével

Ördög Nóra elégedett a kis mellével

Már nem kell a push-up melltartó a műsorvezetőnőnek, immár elfogadta magát.

Ördög Nóra tisztában van azzal, hogy nem tökéletes, ám mára már harmóniában van a testével. Ám ez nem mindig volt így. A Csillag születik műsorvezetője annak idején versenytáncos volt, és ahogy abbahagyta a táncot, utána jöttek elő a problémák.

"Ott együtt kellett azzal élni, hogy egy falatnyi ruhában ott állok, és táncolok. Ott nem jutott eszembe, hogy esetleg nekem szélesebb a csípőm, mint a többieknek, vagy nagyobb a fenekem, mint az átlag" - vallotta be. Mint mondja, a kicsi a melle zavarta kamaszkorában, ezért push-up melltartókat hordott. Mára már azonban elfogadta magát, és megszerette a mellét. Önbizalmát szakmai sikerei és boldog párkapcsolata mellett az Angyalműhely nevű vállalkozásának köszönheti.

Régebben ugyan nem tetszett, amit a tükörben látott, ma már megtanulta szeretni az adottságait. Állítja, nem okoz benne gátlásokat, hogy párja, Nánási Pál az ország leggyönyörűbb meztelen nőit fotózza. "Ennél nagyobb bók nem is kell, hogy ennyi tökéletes nő közül mégis engem talál a legszebbnek" - jelentette ki Nóra a Borsnak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).