Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2011. Április 13. 23:48, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvári Karatesuli

Regionális tornán és EB-n szereztek érmeket a karatesulisok

Regionális tornán és EB-n szereztek érmeket a karatesulisok

Mióta utoljára hírt adtunk róluk, a Dombóvári Karatesuli versenyzői két megmérettetésen is sikeresen szerepeltek. Előbb Szekszárdon, a regionális bajnokságon, majd egy nemzetközi szövetség Egerben megrendezett kontinensviadalán mutatták

Március 26-án a Tradicionális Shotokan Karate Szövetség Regionális Bajnokságán, Szekszárdon 85 fiatal mérte össze küzdőtudását. A házigazda szekszárdiak és a Dombóvári Karatesuli versenyzői mellett Paksról, Keszthelyről és Szolnokról is érkeztek nevezők. Az egyéni számokban 8 arany-, 7 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek egyéniben a dombóvári karatékák, míg a csapatoknál egy-egy első, második és harmadik helyezést.

Április elseje és harmadika között Egerben szerepeltek a dombóvári karatesulisok, az SKDUN (Shotokan Karate Do of United Nations) nemzetközi szervezet Európa Bajnokságán. A 23 ország 619 versenyzője részvételével lezajlott tornán a 180 fős magyar válogatott 7 arany-, 11 ezüst- és 37 bronzérmet szerzett, melyek közül 1 ezüst- és 5 bronzérem került Dombóvárra.

A sikerekkel a tarsolyban nem pihennek meg Szabó Csaba és Rizsányi Attila tanítványai, hiszen mostanság már a következő versenyükre készülnek. Április 16-án, szombaton diáktalálkozón vesznek részt Székesfehérváron. Reméljük, itt is legalább olyan sikerrel járnak, mint az eddigi tavaszi szerepléseiken!

Az egyesület honlapjáról származó első képünk az egri Európa Bajnokságon, a második a reginális tornán készült.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 27. 08:00, szombat | Helyi

Különleges adomány a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménynek

Friedrich László dombóvári származású rajztanár ajánlotta fel a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán készült diplomamunkáját az intézménynek.

2021. Február 26. 15:00, péntek | Helyi

A 90 éves Törő Józsefet köszöntötték

90. születésnapja alkalmából köszöntötte családja és Pintér Szilárd polgármester Törő Józsefet.

2021. Február 25. 16:00, csütörtök | Helyi

A Pénzügyi-Biztosítási Tanácsadó Iroda profi szakértelemmel segíti ügyfeleit Dombóváron

Nézzük át és tegyük rendbe a szerződéseit! Hívjon, segítek! Tel.: 06-30/901-0644

2021. Február 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Újabb műfüves pálya készült el Dombóváron

Megtörtént a Tolna Megyei SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma területén épült műfüves pálya műszaki átadása.