Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Május 10. 08:26, szerda | Helyi

Rendhagyó énekórát tartott az idén 50 éves Muzsikás együttes

Rendhagyó énekórát tartott az idén 50 éves Muzsikás együttes

Két dombóvári iskolában is rendhagyó énekórát tartott az idén 50 éves, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Muzsikás együttes.

A dombóvári gyökerekkel rendelkező Sipos Mihály (édesapja az a Sipos Gyula költő volt, aki 1921-ben Tüskepusztán született), Éri Katalin, Éri Márton és Porteleki László a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, valamint a Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikumban kettő-kettő énekórát tartott a fiataloknak.

Az élményszerűen bemutatott népzene, a népi hangszerek ismertetése, a vidám csujogatás, közös éneklés bizonyára szép emlék marad minden diák és pedagógus számára, akik részt vettek a programon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.