Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2017. Február 01. 14:23, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrautóval érkezett iskolába a nyertes - videóval

Rendőrautóval érkezett iskolába a nyertes - videóval

A kapospulai diáklány egy vagyonvédelmi bűnmegelőzési rajzpályázatot nyert meg.

A Dombóvári Rendőrkapitányság a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi programjában írta ki a „Vagyonvédelem gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázatát általános iskolás gyermekek részére. A pályázatra 41 alkotás érkezett, amelynek felső tagozatos győztese a kapospulai Kövesdi Virág lett. A nyertes főnyereménye az volt, hogy 2017. február 1-én reggel rendőrautóval vitték a Dombóvári Belvárosi Általános Iskolába.

A diáklányt az iskola előtt osztályfőnöke és osztálytársai várták, akik beleülhettek és kipróbálhatták a Dombóvári Rendőrkapitányság szolgálati járművét.


Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 20. 08:46, péntek | Helyi

Terv szerint halad a Színforgó felújítása

Ismét felkereste Keserü Ilona Kossuth-díjas festőművésznő és Wiedmer-Balipap Zsuzsa a restaurátorokat, akik a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában található alkotást, a Színforgót újítják fel.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 19. 08:40, csütörtök | Helyi

Megújult Nepomuki Szent János szobra

Május 16. - Nepomuki Szent János napja. Megújult az ismeretlen ismerős szobor, melyet mindenki ismer, de kevesen állnak meg előtte...