Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2017. Február 08. 15:17, szerda | Belföld
Forrás: mti

Rendőrökre támadt egy ittas család Miskolcon

Rendőrökre támadt egy ittas család Miskolcon

Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt egy család három tagja Miskolcon.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben - közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán- közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán.

A tájékoztatás szerint a három gyanúsított már ittasan érkezett egy miskolci sörözőbe, ahol a fiatalabb férfi összeszólalkozott a pincérnővel, majd a nő védelmére kelt vendéggel.

A söröző tulajdonosa értesítette a rendőrséget, a férfi a kiérkezett járőrök egyikére támadt, egyenruháját megragadta, rángatni kezdte.

A másik rendőr kollégája védelmére kelt, a gyanúsítottat próbálták megbilincselni, ekkor bekapcsolódott az eseményekbe a család másik két tagja. A járőröknek végül két vendég határozott fellépésének köszönhetően sikerült úrrá lenniük a helyzeten, a gyanúsítottakat az időközben kiérkező erősítés segítségével állították elő, őrizetbe vették - írta közleményében az ügyészség. Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellenük.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 09. 15:42, szombat | Belföld

MÁV: vasárnap újraindul a forgalom a győri vasúti fővonalon

Szombaton befejeződik a felújítás, vasárnaptól ismét két vágányon járnak a vonatok az 1-es, győri vasúti fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán, már nem kell átszállni pótlóbuszokra - közölte a MÁV Zrt.

2023. December 09. 15:40, szombat | Belföld

Ónos eső miatt adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat vasárnapra

Ónos eső veszélye miatt másodfokú (narancs) figyelmeztetést adott ki Zala, Somogy és Baranya vármegye területére vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2023. December 09. 09:17, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Nagy Márton: töretlen a bizalom a magyar gazdaság felé

Töretlen a bizalom a magyar gazdaság felé, a Standard and Poor\'s megerősítette Magyarország adósság-besorolását és továbbra is befektetésre ajánlja - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium.